En liten tid lämnade jag här

Anneli: Haha nej, jag saknar mina som jag har i tvåan också, det blev inte lika personligt i trean faktiskt. Hon jobbar, kommer hem och sätter sig framför TV:n, äter och sover. Sen börjar det om. Men det fanns en hel del balla grejer, när man bygger hus! Wiha!

Marina: Hehe ja idag är det ju jobb dessutom, så spela, jobba, spela. Får se om jag hinner blogga också hehe ;)





Jaha, jag trodde inte mitt inlägg kom fram igår. Blogg.se strulade som vanligt. Gick inte att komma in på nån blogg.se blogg ett tag, och det blev typ "fel sidvisning" när jag publicerade. Men det var ju tur att den kom in då, så ni visste var jag tagit vägen!

Ja, ibland krävs det inte så mycket för att göra mig glad. Jag tjöt av lycka och nästan så tårarna kom, när jag såg igår att det fanns väggskåp!! Och även dubbelsidiga. Så jävla nice, nåt jag alltid saknat i tvåan! Och massa fiffiga grejer och hur man kan färglägga allt. I love it.

Att bygga alltså. Spela var inte lika kul, hehe. Bygga hus och simmar var hur coolt som helst, jämfört med tvåan. Men spela, nej det blev så opersonligt. Kanske för att jag inte kommit in i det eller så än, men nej. Det var väldigt jobbigt så det skulle inte förvåna mig om jag startar tvåan om en dag eller två.

Men, i vilket fall. Idag ska jag jobba. 12-18 och jag blev så chockad när jag inte gick stängning, hehe. Men jag tror jag jobbar för Carina som är på möte, så det är hennes tider. Och så skulle Malin försöka komma ner och hälsa på och dricka kaffe sen, det hoppas vi på!

Kommentarer
Postat av: Marina

ha en bra dag på jobbet dårå :)

2009-05-19 @ 10:08:49
Postat av: Anneli

Väggskåp? Ja det är alltid trevligt. Jag har några nedladdade, men de hamnar ju under tavlor liksom, och går inte att matcha. De syns ju iofs inte ens när man spelar sen då.. LOL Nej, jag vet inte ens om vår datorn tar Sims3. Andreas har sagt att han vill ha det - och att han kommer spela då. Bara att han sa samma med Sims2. Och nu har jag ju köpt en del expansioner till tvåan och så (vår internetleverantör har ju gått ut med att de kommer rapportera kunder som laddar ner - inte för att det har med saken att göra ;p )Så jag vill behålla mina "gamla", omoderna simmar ;)

2009-05-19 @ 11:10:11
Postat av: jasas.se

Haha.. Jag tyckte också det var roligast att bygga (den gången då jag spelade det) :P

2009-05-20 @ 18:56:53
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0