En dag med krocket

Vad gulliga ni är tjejer, skönt att "bugget" inte stör så ni ändå kommer in och läser och komenterar. Då blir jag så glad så! Plus att jag är så trött så jag inte orkar tänka på det nu.

Vi bör ha varit hos mamma vid 1. Satt och solade och sådär men det syns nog inte på mig som smörjde in mig så. Oscar där emot har bränt axlarna en del (han hade linne). Spelat krocket och pratat och bara haft det bra.

Slutade kvällen med att jag var Yoda, Anton var Luke Skywalker och Oscar var Darth Vader (beroebnde på klubbonas färg) så fäktades vi med krocketklubborna.

Gullungen började hoppa på ett ben efter att Oscar "höggt av" hans ena ben. Sen när även den andra rök började han krypa, haha! Var bara så himla gulligt, lillbrosan som han är.

Nu ligger jag på soffan. Datorn ligger på vänster överarm, jag håller skärmen med vänster hand och skriver med höger. Börjar dock bli jobbigt och jag är tröttilött.

Ska väl se ett Lost till och nana sen. Och jag ska tvätta händerna! Nej, fötterna menade jag. Dom är svorta efter att ha tassat lite barfota idag. Så jag tackar för mig och säger ses imorgon!

Kommentarer
Postat av: chathrine

Ja fundra på om man får se din nuna där till höger snart --->

Gärna i utsläppt hår ? Sånt vill vi se! :D Krocket måste vi köpa också. Och Boule! och "kasta ring" och...allt som går.

2009-05-01 @ 23:40:08
Postat av: ♥ Jasas

Åh krocket, det var hundra år sedan som vi spelade det! Det vill jag spela nu bara för det :P



Glömde vad jag skulle kommentera.. jo just ja! Vad jobbigt det lät att ha lappisen på armen så och skriva med höger.. hahaha. Natti!

2009-05-01 @ 23:42:00
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0