Det löste sig!

Anneli: Haha ja, hade det inte gått över fort hade jag nog fått söka hjälp ;) Nja, jag trodde att det var för att jag glömt göra en öppning så de på bottenplan kan komma in, men så var tydligen inte fallet.





Gissa hur sur jag blev när jag kom in i spelet förut och ser att det ändå är sparat som lägenhet? Vifta lite med labradorögonen och så hittade Oscar hur man skulle få tillbaka till vanligt hus, hehe.
Så jag slog upp en öppning, jag hade glömt att låta de på bottenplan kunna komma hem. Men det hjälpte inte. Men denna gången kunde man flytta in ändå, så jag gjorde det.

Då, av en händelse, råkar jag gå över en dörr och då ser markören annorlunda ut än vad den brukar vara, dörren är inte klickbar. Ahaa, det är här felet ligger!
Och vad var problemet då? Jo men jag hade ju missat, när jag byggde staketet på balkongen, hade jag missat att dra ut till sista rutan, så det var ett hål där man kunde "ramla ut", suck!

Men, jag fick det fixat och nu har jag och Oscar flyttat in i ettan, mamma och övriga med oss flyttat in i fyran och så har jag gjort oss för att flytta in i tvåan. Och möblerat, hujeda mig!
Sen ska jag göra en familj som ska bo i, förmodligen tvåan. Ville bara att vi skulle bo där också, som lägenheterna kommer ifrån, eller vad man ska säga. Och nu kan jag fixa mitt andra problem också.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Skönt att det löste sig! :D De är petnoga de där simmarna ;D

2009-05-07 @ 13:38:19
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0