Det blev en del

Jasas: Så kan det ju vara, men jag tycker det står titt som tätt och överallt om dessa undersökningar. Kanske anmäler man sig til "vad som helst" då? Hmm, ja... Vem vet? Och JA du måste testa, det var hur enkelt som helst, gick snabbt som attans och så är ju allt färdigpackat när man går ut!
Absolutly! Jag tror jag ska ordna bullkalas för det var visst fler som var intresserade, haha!

Anneli: Ja men eller hur! Och hade jag varit med hade det sått "Vi frågade detta, då tyckte så många så här och si många så där, Jenni tyckte detta". Får maila och klaga.

Marina: Hehe ja brukar vara så, du får komma tillbaka när du mår bra istället, hehe.





Det är en ny morgon med sol och lite, lite blåst! Jag har drömt helt tokigt och jobbigt, men nåt positivt var att dom höll på och byggde om på Ica, haha! Allt blev mycket bättre, så jag blev lite ledsen när jag kom på att jag var där igår, och då såg det inte ut så, så det var bara en dröm.

Tänkte på det, när jag skrev till Jasas om självscanning. Det jag gillade var att dels så ser du ju priserna direkt när du scannar in, vara för vara (bara rabatter som inte går inte om det är "Ta 3 betala för 2" men det kan inte bli dyrare, i alla fall) och det totala summan. Det tyckte jag var görfiffigt för vissa grejer kanske man inte tänkt på vad dom kostar eller så, och så ser man det på den. Plus att man har summan, då.

Sen dessutom ska jag jag inte ens förklara hur snabbt det gick i "kassan". Nu var det väl så att många inte vågade testa självscanningen för det var lång kö i dom två vanliga kassorna, och bara en före oss när vi skulle betala själva. Och då la man bara tillbaka blipparen, drog Ica-kortet, betalade och så var det klart!

Blev bara lite tokigt för nån hade trollat bort våran jäst när vi skulle baka. Så jag tog ju med mig dom få mynten jag hade (12 kronor totalt) för jag var inte hundra på vad dom kostade, eller om jag skulle ha fler. Och så sprang jag bara och kikade i kassan om det var fullt i vanliga, eller om vi skulle ta självscanning, haha! Men det kändes lite larvigt med en liten jäst på 2 kronor. Så vi hoppade faktiskt det.

Nu ska vi snart äta frukost och se på Lost, så får vi se vad dagen har att erbjuda. I eftermiddag ska jag ju i alla fall på massagen. Blev aldrig att vi gick igår, men Oscar kom hur vi kunde gissa tiden, och så går jag lite tidigare bara. Eller så får vi gå innan jag ska dit, och sen igen. Det löser sig alltid.

God morgon!

Kommentarer
Postat av: Marina

goddag!

ha det så skönt på massagen!



svar: tack!

2009-05-13 @ 10:11:24
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Självskanning är så smidigt! Vi handlar mycket mer ekonomiskt nu när vi faktiskt ser innan vad det kommer gå på. Kanon i slutet av månaden när det inte är så mycket pengar över. Är bara att bestämma en gräns när man går in och hålla sig till det. Fast nu har vi ju upptäckt att Willys är så mycket billigare, och där har de ingen självskanning... :p

2009-05-13 @ 11:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0