Come to mama

Det är ju livsfarligt att gå in på Blocket, man blir som förtrollad.

Utan problem hade jag kunnat bli kaninägare idag. Ja, det hade jag lätt. Jag har nog fastnat på samma sort och färg, men hur söta ÄR dom inte..?!

Och jag vet, man kan ine köpa en kanin (eller något djur) bara för att den är söt. Och vi har ju våra fyra troll. Men Oscar har ju alltid haft djur och vill ha fler, men hund och katt går ju inte eftersom jag är allergisk.

Hur det är med kaniner har jag ingen aning om, men det är ju ytterligare en grej man får kolla upp innan. Men en dag blir det nog en kanin här. Om så om flera år, men en dag tror jag allt.

Och när jag funderar så tror jag att jag alltid velat haft en kanin. Sen vet jag att det inte varit nån idé att tjata och sådär. Men ja, först ska vi ju kolla upp allt och sådär, men titta kan man ju alltid göra.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Kaniner ÄR underbara! MEN, inte för att göra dig ledsen - de (få) kattallergiker som varit här har reagerat på Popcorn också :( Fast när jag tänker efter är det nog bara då han har fällt extremt mycket. Fast som ägare måste man ju ta hand om dem under de perioderna också. Men jag förstår att du vill ha en kanin (eller två ;) för de är underbara! :D

2009-05-18 @ 16:51:41
Postat av: jasas.se

Wiih, nu funkar det :D Sitter hos mam & pap!



Vi hade en utekanin då vi var yngre, jag och min syster. Han stannade med huset. Hulken hette han. Jag är mer för marsvin, dock :)

2009-05-20 @ 18:54:37
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0