0, 2 och 7 årtalslista

Vad hände i mitt liv då årtalen slutade på 0, 2 och 7 ?

1990 - Mitt första år, eller jag blir ju så gott som andra. Kanske lärde mig prata och gå. Blev lite större och lite sötare. Det var länge sen, jag minns inte direkt.

1992 - Jag fyllde 3 år och kan tänka mig att då bör jag ha gått dagbarn hos min moster. Leka med kusinerna varje dag, livet var en fest! Och tiden gick på tok för fort.

1997 - 8 år och jag valde att gå kvar på min gamla skola när mina föräldrar gick isär. Bodde hos farmor med pappa och vinkade till pappa i fönstret efter han släppt av mig hemma hos mamma.

2000 - Milleniets första år och jag blev 11 år. Minns inte för mycket av denna tiden. Gick i femman det var sista året med vår goa lärare Marcela, innan bitch-Lotta kom.

2002 - Well, 13 år så det är väl det som är grejen: tonåring. Började högstadiet men vi var ju lilleputtarna ändå. Funderade på vad fan det skulle bli av mig en dag, kan jag tro.

2007 - Året jag blev myndig och som vi helt påbörjade vårat liv tillsammans i vår lägenhet. Jag fick praktik och jobb på Jysk och sumpade körkortet grymt bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0