Dålig fantasi på vad vi ska äta

Vi brukar ha så dålig fantasi på vad vi ska äta. I gamla lägenheten var det nästan bara färdig mat, eller ja sånt som är så gott som färdigt bara att värma på lite i ugnen eller stekpannan. Inte alls lika gott. Bara en sån sak som köttbullar, stor skillnad på köpta, färdiga köttbullar och hemmagjorda köttbullar. Och dom man gjort själv är ju de godare då, hah!

I alla fall, på arla.se och recept.se kan man prenumerera på recept, och jag valde för över ett år sen att ta dom snabba recepten. Har för mig det fanns "smala" recept, billiga recept, snabba recept och säkert nåt mer. Så kommer det antingen varje dag eller om man vill välja att få på måndagen hela veckans recept.

Jag hade nånstans runt 150-180 recept från början och nu är det 119 kvar. Var en del dubletter och en del som inte lät lika gott nu, haha! Men kyckling vann i alla fall, med 38 recept. Sen var det 21 köttfärs, 17 kött (alla olika slags kötter, utöver det som är med i listan), 11 fläskfilé, (10 dessert) 8 pastasåser, 4 bacon, 4 korv, (2 bröd) 2 kassler, 2 skinka.

Känns som det inte kommer så mycket varierat men nu har jag ju inte sparat nåt med fisk eftersom "vi" inte äter det. Men det borde ju vara mycket kyckling, men kan ju varit att det är korv (som jag inte gillar så värst) som inte verkat gott som jag tagit bort och sånt. Kan i alla fall rekomendera dessa, om man har svårt att komma på vad man ska äta.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Här hemma varierar det mellan falukorv, nötfärs (som köttfärssås, biffar), kyckling & lax :P

2009-03-03 @ 11:02:15
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0