Från en dator till en annan

Marina: Aww, tack vad gulligt!

Emma: Hehe ja det var lite komiskt..! Hehe ja så vi får tummen ur båda?





Mm, gissa hur gott det är med helgfusk? Eftersom jag varit så sugen hela veckan så tycker jag att helgfusk är tillåtet. Så nu till Melodifestivalen sitter jag med chips och gurka till min vitlöksdip och jag råkade få med mig choklad också. Whoops..? Men ja, det var gott som attans! Njuter som bara den, passar på liksom.

Har en liten paus från spelet också. Funderar dock på att sätta mig där igen. Man har ju redan hört låtarna en gång innan? Och igen missade jag när Sarah Dawn Finer flög (eller vad hon nu gör?). Från en dator till en annan, och då blir det så. Men men, det går väl att få tag på så man kan se igen, skulle jag tro? Hehe.

Jaha, där var gurkan slut. Attans, då får jag vända mig till chipsen, hah! Köpte vanliga lättsaltade men räfflade. Blev en helt annan sak! Hade faktiskt inte sett det innan. Vet inte varför jag tycker räfflade är godare än dom platta? Över lag, om det inte är nån gooo smak på dom platta. Så det var ju fiffigt, ska ju inte vara smak till dip.

Dom räfflade var dock inte lika goda att äta bara, för den som var intresserad. VA?! Lili & Susie går vidare över BWO? Där blev jag förvånad. Jaja, lite mer chips och sen spela lite mer. Men lite bloggande har det ändå blivit idag, om än inte så vettigt kanske. Men bättre än ingenting? Trots att Hanna dissar mig totalt? Schnyfft..?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Kanske har Bards kommentarer publicerats på fler ställen än vår lokala tidning?? Att han inte bryr sig om melodifestivalen och det bara är språngbräda för idolerna och inga professionella artister ställer upp längre? Jaja, han idiotförklarade ju sig själv samtidigt eftersom har ju faktiskt är med själv :p Haha. Han kanske blev bitter efter sin deltävling det "bara" blev en andra chansen plats? ;p

2009-03-07 @ 20:56:21
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0