Äter frukost med datorn

Jasas: Hehe ja, så klart. Det är ju det viktigaste, det var bara en tanke och fundering. Inte ett mål, bara nyfiken på vad som gjorde det.





Nu är det dags för god morgon igen. Känner mig som värsta buisniess woman när jag äter frukost med datorn. Men jag hatar att äta frukost "själv". Sitta i ett tyst kök bara. Då sätter jag mig hellre med TV:n och/eller datorn.

Så får vi väl se vad dagen har att erbjuda. Får se om jag försöker komma ut innan magen eventuellt strejkar. Eller strunta i det så jag kan jobba sen. Jaja, ingen panik. Handla ska vi göra idag i alla fall. Middagen ska vara klar när jag kommer hem tänkte jag. Ska bara hitta på vad han ska göra och tala om det för honom, hah!

Blö, såg precis på Rachel Ray och hon gjorde nåt som såg mega gott ut. Inte till idag, men man kan ju äta fler gånger. Men jag hittar inte receptet på hennes sida?! Söker på "chicken" och under februari detta året, för hon pratade om att dom skulle göra detta hela fabruari, och det var en förberedelse inför Alla hjärtans dag.

Jag får la vara utan då...

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Ja man blir lätt hungrig av lilla RR.. förutom då hon gör flottig mat, hua.

2009-03-03 @ 10:49:50
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0