Lite fick jag ju ihop

Jasas: Hah, ja vad köpte vi egentligen? Ne men kyckligen gick ju på 120, kassler, fläskfilé, var egentligen det som gick på över 40 kronor. Sen är det ju massa småplock typ frukt och grönt, mejerivaror. Ja det var väl typ det?
Har varit på Citygross en gång på flera, flera år (mamma handlade där förr mycket) men det som är bra med dom är att dom har mycket storpack eller jumbosize och sånt, till bra pris.





Ni verkar vara lika off idag som jag varit. Har inte gjort mycket och inte haft mycket att blogga om heller. Så då sätter jag mig framför Sims en timme eller så innan det blir natti natti.

Värt att nämnas kan ju vara att jag fick början på min födelsedagsmassage idag. Minns inte varför det blev två, men från början så var dealen att han skulle massera mig under en film. Som han skulle se, hah! Räknade med att inte vara så på på att titta när han masserade.

Men vi ändrade dealen lite, under fem Scrubs-avsnitt och en film ska det bli istället. Så vi hann med två avsnitt Scrubs idag. Gott som attans må jag säga! Skönt att det är så mycket kvar, hehe.

Åt dessutom Hannas korvgryta och den var SÅ god! Oscar sa det flera gånger också. Käkade med pasta och det blev över till Oscar imorgon och så kokar jag mig potatis, tycker det är bättre.

Så ja, lite fick jag ju ihop, hehe. Ska ta mitt vatten och sätta mig vid datorn nu. Kom på att jag fotat en del idag, nåt jag tänkt visa. Men det får vänta till imorgon, har ingen ork eller lust idag. Så natti natti!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Okej :D Ska kika in citygross då dem öppnat här, låter ju perfa!



Vad ROLIGT att ni tyckte om den.. mums! :D

2009-03-05 @ 22:32:13
URL: http://jasas.se
Postat av: Jasas.se

Men Jenni.. vad är det här :|

2009-03-07 @ 07:34:42
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0