Storhandla

Jasas: Dååååå förstår jag! Vi höll på och diskuterade igår och fick inte ihop det verkligen. Och så började vi räkna bort allt som kunde vara färskvaror (allt kött, bröd, mjölk, furkt och grönt osv) och då kom vi ner på typ 200 haha! För så trodde Oscar du/ni gjorde, för att det var så billigt. Men det betyder ju bara att vi får åka och handla på WIllys i framtiden!





Vi måste verkligen börja kolla vad saker kostar på andra ställen. När Jasas säger att dom köper 1,5 kilo nötfärs för 50 kronor så betalade vi 34 kronor(!!) igår för typ 0,5 kilo. Inte undra på att det blir dyrt!
Får börja skriva upp sånna vanliga varor, vad dom kostar på alla olika ställen (eller alla och alla men Lildl, Ica och Willys i alla fall) och spri ut handlingen lite ännu mer. Så får väl mamma åka mer och storhandla nu igen ändå, haha. Det som var så skönt när vi flyttade hit så man slapp det. Men allvarligt talat, är det så stor skillnad så är det ju bara att köra!
Och så går det ju bussar. Man kanske inte storhandlar för en månad med buss, men ja. Och är vi ändå vid Willys ligger ju City Gross nära också. Alla dessa storpack, wonderbart!
Sjukt ändå att det är så stor skillnad...

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Hahaha, skrev lite luddigt :D Menade creme fraiche, frukt och sånt.. Vi fryser ju in allt :D Ja dem brukar ha 1.5 kilo nötfärs på Wlly's för 49 spänn! Det är ju ingenting! Också fryser vi in.. :)

2009-03-05 @ 10:27:17
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Willy är mycket billigare med det mesta, främst mejeriprodukter tycker jag. Bara yoghurten vi brukar köpa var typ 5 kr billigare på Willys. Fast kött och så köper vi aldrig där. Det blir på Kvantum, för där vet vi att det är väldigt bra kvalitet. Och på typ Ica/Coop kan man likagärna skita i att köpa fler/storpack för det blir inte billigare, kilopriset är ju det samma. Men nog lönar det sig att jämföra! :D

2009-03-05 @ 11:34:00
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0