En tur i min hjärna

Jag tänker så här, egentligen så skulle man kanske skrivit nån form av presentation eller nåt annat som lockar eventuella nya läsare från Malins månadens blogg-röstning. Men det kändes inte som mig.

Så jag tänkte, vad är inte mer mig än att bjuda på en tur i min hjärna? I mina tankar? Även om det är nåt så tråkigt som hur jag lärde mig mitt schema för veckan utantill, innan veckan börjat.

Måndag när jag börjar är lätt, det är klockan 8 för det är skyltbyte (en katalog slutar, en katalog börjar, gamla priser ska väck och nya ska upp). Sen kom jag ihåg att det blev en dag på hela 10 timmar, vilket gör att jag slutar klockan 18. Måndagen var pice of cake, lätt.

Sen blev det lite svårare. Jag visste att vissa dagar började jag 10 och några dagar gick jag stängning.
Tills det fastnade att två dagar var heldagar och två dagar var korta. Och korta innebar börja sent och stänga.
Yes, I am on G!

Hela knuten löste sig när jag kom på att Patrik är ledig onsdag och torsdag. Självklart är jag inne heldagar då eftersom det är han, jag och en till måndag-onsdag och ytterliggare en till torsdag-fredag. Men Jessica kan ju inte jobba själv på onsdag, så självklart skulle jag ju vara inne då!

Torsdagen gick av bara farten, han är borta så jag får vara inne. Punkt och slut. Sen var det ju bara två korta dagar kvar, som jag lärde mig var 15-19.15, och det blev ju så klart tisdag och fredag, det var ju bara dom som var kvar. Det tog sitt lilla tag men schemat satt som ett smäk - innan veckan började!

Ja men typ, lite så pågår diskussionen i min hjärna hela tiden. Hitan och ditan och så kommer jag på ett eller tu och sådär. Lite skrämmande ibland, eller intressant. Eller en go blandning. Saker kommer ju fram och ofta lär jag mig nåt. Inte illa pinkat, inte alls illa pinkat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0