Jenni med röda mulen

Chathrine: Haha jag tänkte också haft morot i! När jag stod där och vevade kändes det som att morot saknades. Men inte denna gången, var gott utan också. Men nästa kanske då?

Anneli: Hehe okej, vad komiskt! Jag tyckte jag hällde och hällde men ändå blev det vatten kvar. Men ja, då vet man ju till nästa gång! Jo det var ju ingen dom idé med bacon, får jag tipsa honom om!





Hey, my name is Röda mulen, Jenni med Röda mulen.

Ja alltså det ser ut som nån unge gett mig en smocka eller nåt, haha. Är helt röd på nosen. Vettikatten vad jag gjort? Kliat mig eller nåt? Jaja, det var bara lite roligt.
Är hemma, ifall nån inte förstod det, från badet nu. Gick gör bra att jag är så stolt över "våra" barn!! Så goa och duktiga, tänk så lyckligt lottad man är va?
Nu väntar jag på maten. Vi köpte färdig pizza på Ica. Jättenyttigt, säkert. Men gott. Och nu får jag äta, annars har Oscar ätit det när jag inte äter, och man blir så läskad!
Men imorgon ska jag börja om på ny kula. Försöker fylla i vad och när jag äter och motionerar men har slarvat bra det senaste, och jag hittade ett måttband idag.
Så imorgon drar det igång på riktigt och jag ska försöka komma ihåg att fylla i maten (och äta den) och mäta och väga och motionera. Jajjemen.

Även om jag tänkte innan att man ska inte sätta en dag för då blir det så lätt att det blir imorgon, och imorgon, och imorgon. Men kör man pang på, då... gäller det.
Som med Naturdieten, då fick jag erbjudande på Ica med det och köpte hem och började. No mercy liksom.
Blev mat paus och sen orkar jag inte fortsätta så jag publicerar faktiskt detta nu. Blir väl lite flummigt kanske, men jaja. Jag är trött som jag vet inte vad, natti natti nästa!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja jag har sett att det skrivits om plagiat och jag hör att den liknar andra låtar, MEN (med Tony Irwing-röst) iaf så tycker jag att den är skit-bra! :D Kram

2009-03-01 @ 21:59:29
URL: http://anna1441.webblogg.se/
Postat av: Chathrine

Jag mäter aldrig mat. Nästa gång du gör soppan så häll på vatten så det precis täcker bara. Och koka mjukt och vispa sönder med ballongvispar och dra i några dl mjölk elr extra vatten ef. (och kryddor - buljong, persilja, vitpeppar osv)

2009-03-01 @ 23:03:58
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0