Spritter i benen

Anneli: Haha vad bra! Jag kom änna in i ett flow igår kväll, gick inte att sluta!

Jasas: TACK!! Jag tror faktiskt du är mitt största fan, haha! :D
Och när du kommenterar som Jasas efter, så ser jag ju på IP-numret att du är anonym :)





Det fanns ju ingen tid för Let's Dance igår och eftersom jag vill se det nu när det är veckan innan final så spelade jag in det och sitter och kollar på det nu. Hann säga till Oscar när vi pratade om det i torsdags, nej vi kan inte gå när jag kommer hem för då är ju Let's Dance men det går ju att spela in.

I vilket fall så dansar dom bugg i första dansen och jag blir så sugen! I skolan dansade vi bugg och linedance på gympan och det var så jäkla kul! Linedance gör man ju själv, så länge ingen står i vägen spelar det ju ingen roll hur alla andra dansar, det är ju bara upp till en själv.

Bugg där emot, hah! Stackars killar. Dom flesta var så stela och nervösa. Vissa stod och tittade på fötterna blint för att göra rätt, vissa vågade inte testa nåt annat move än nån snurr, vissa snurrade så man blev illamåeende, vissa var stela som en pinne men skulle gå igenom alla, alla moves. Men kul var det!

Synd att det var typ i ettan (alltså hundra år sen, eller i alla fall fyra) vi dansade så man kommer inte ihåg mycket mer än grundstegen. Och Oscar som aldrig dansat är ju inte mycket till hjälp då, hah! Men fan vad det spritter i benen! Ne okej, inte efter Lailas natti natti-salsa. Men innan, då..!


Kvällens fulaste kommentar i Let's Dance:
Baggis för Bagge att bugga

Kommentarer
Postat av: chathrine

Här är det tvärsom - Jag HATAR bugg- Föraktar bugg och de stegen sitter i benmärgen och går INTE att få bort. haha!

2009-03-14 @ 11:24:50
Postat av: Anneli

Lite danssugen blir man ibland :) Jag fick hjälp av Andreas föräldrar att tvinga med Andreas på dansgolvet när vi var på hans mosters bröllop. Stackarn ;p Då hade jag ett sånt där spritt i benen tillfälle ;) Haha, ja, när vi dansade i skolan hade man ju tur om killarna vågade röra vid en öht ;p

2009-03-14 @ 11:29:23
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Ja ville mest bara skriva att det var jag, kändes mest naturligast även om jag vet att man kan se det via ip :)

2009-03-14 @ 13:29:32
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0