Tänk om det är skit

Jasas: Aww, thank you! Och finare blir det ju med den bakdelen sen också!





GIssa om jag blev förvånad när jag satt och bläddrade i reklambladen för Lidl och Ica. Kollade vad vi kunde vara sugna på, beroende på om dom hade nåt bra extra pris. Så såg jag att Ica hade såndär köp 1 för ett pris, köp 2 för lite billigare pris eller köp 3 för ännu biligare pris på kycklingfilé, nåt jag precis bläddrat förbi i Lidl-tidningen.

Tänkte för skojsskull kolla vad Lidl tog, jämfört med Ica. Räknade så klart men att det skulle vara billigare. Lidl hade 800 gram bröstfiléer för 59,50 och då kollar jag i Icas som har 900 gram för 54,90! Så det var 100 gram mer men 5 kronor billigare (är väl ingen stor grej så, men trodde inte Ica skulle vara billigare). Båda är ju "okända" märken, så Icas kanske är sämre?

Men i vilket fall så hade dom ju tre olika priser, så 54,90 för en påse, 100 jämt för två påsar och 120 spänn för tre påsar! 40 spänn påsen liksom. Nu blev jag dock sådär orolig att tänk om det är skit så köper man på sig tre påsar? För det var vad vi tänkte göra, köpa tre. Hmm, får nu fundera. Eller kolla om man kan köpa en och är dom bra så tar man med kvittot och får rabatten när man köper två till. Så har ju vi, tycker man dom kunde ha också. Hmm, får fundera lite på den.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Ja man ska inte alltid ta för givet att dem "billiga" affärerna har dem billigaste varorna - även om det så (oftast iaf) är så det är.

2009-03-04 @ 16:47:28
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0