Ska man få nåt gjort, ska man göra det själv!

Lite roligt, för övrigt, här när jag sitter och kollar på det med tvättmaskinen. Så kom jag in på en sida med vanliga frågor och där var en fråga "Sköljmedlet tillförs inte eller sköljmedmedelsfacket är fyllt med vatten" och då kan antingen sköljmedelsinsatsen sitta fel eller nåt stoppar, så man ska ta ut och rengöra facket.

När vi flyttade in hit reagerade jag på just det, att det låg vatten där man häller i sköljmedlet. Jag frågade pappa om det skulle vara så men han kunde inte svara på det ifall dom inte har samma masikner här som han har hos sig.

Så när fastighetsskötaren var här (och fixade första gången, när vi nyss flyttat in) frågade jag om detta, om det var normalt. Ja, svarar han, att det ska vara så på dom nya maskinerna. Och jag blev ju nyfiken och frågade varför (eftersom jag aldrig varit med om det innan och pappa inte hört talas om det) och det kunde han inte svara på.

Nu gjorde jag rent det och fanns där inget vatten? Minns inte om det är så det varit dom andra, få, gångerna det inte funnits vatten där men ibland är där tomt. Men, varför säger han att det ska vara så?

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Han är kanske lat? Eller så har det varit så sen han började och faktiskt tror på att att det ska vara så?



Vet att vi hade det så iaf då vi bodde i hyreslägenhet. Men jag kan säga såhär - vår tvättmaskin som vi har NU är det INTE så på iaf!

2009-03-30 @ 13:31:02
URL: http://jasas.se
Postat av: Annika

Jag tror också att han är lat eller så tror han att det ska vara så.

De tvättmaskinerna som vi har, finns det inget vatten i sköljmedleshålet.

Ni kanske helt enkelt har en speciell tvättmaskin ;P

2009-03-30 @ 14:16:58
URL: http://anniia.blogg.se/
Postat av: chathrine

I våra maskiner jag haft, så har det alltid varit vatten i sköljmedlet. Det blandas ju ut med vatten och sedan sköljs det med rent vatten några ggr. Har därimot aldrig sett en maskin utan vatten i sköljmedelsfacket. Och jag har ändå hjälp mamma tvätta sedan mitten av 80talet. :P

2009-03-30 @ 19:17:58
Postat av: Emma

vår tvättmaskin som vi har, den har oxå vatten i sköljmedelsfacket men minns inte om jag hade det när jag bodde hemma..

2009-03-30 @ 19:27:28
URL: http://emmalajnens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0