Sa du lekstuga? Nehej, loftgång?

Jag förstår verkligen inte deras problem? Hade det varit mina barn hade jag sagt till dom att springa ute på marken.
Ungarna här har misstagit vår loftgång för lekstuga/löparbana. Dom springer och gapar och klampar och håller på. Och så är det så lyhört så jag hör iprincip vad dom säger, och när dom smäller och smätter med saker låter det som dom gör det inne i våran hall.

Visst får dom gärna leka, men måste dom göra det här där det låter så mycket?
Lite respekt kan man la ha för grannarna och gå ut och springa när det ändå finns områden där dom kan göra det. Suck. Det bor ändå ganska många äldre här. Och så jag då.

Kommentarer
Postat av: Ninu

Barnen på vår gård leker inte på gården, de leker i vår trappuppgång! Ja, nästan alltid i just våran. Lägenheten under vår är som ett tillhål för gårdens ungar; ja förutom den lilla detaljen att dom aldrig är i själva lägenheten. Eh.



Så respektlöst! Visst, jag sprang väl också upp och ned för trapporna och jag lät väl en del när jag gjorde det. Men själva LEKANDET var alltid utomhus (eller i lägenheten, då). Dom sitter och spelar kort i trappuppgången. Spelar kort, leker med pokemon, ibland sitter dom med ett gameboy.. ibland sitter dom bara och pratar (eller skriker rättare sagt)... Irriterande!!! Gå in eller gå ut, man kan fan inte gå halvvägs ut bara! :P



Och så kommer jag ut med min hund.. som det är coolt att vara rädd för (eller nått? när dom är i grupp skriker dom som stuckna grisar och springer iväg när hon kommer, när dom är en och en så KLAPPAR dom henne?!) och så låter det ÄNNU mer..... gaah.

2009-03-28 @ 17:47:19
Postat av: Anneli

Granntjejen där vi bodde innan lekte i trappuppgången :p Minns särskilt en dag då hon lekte varg (?) antar jag, med tanke på hennes ylanden. Var aldrig någon av föräldrarna som sa något... Men det måste ju höras lika mycket inne i deras lägenhet??

2009-03-28 @ 19:42:45
Postat av: jasas.se

Säg till nästa gång (trust me, I know med alla busfrön som hänger hos oss). Var bara trevlig och förklara, ungar brukar faktiskt förstå :) Och om dem inte skärper sig så får man gå och knacka på där dem hör hemma, och vet man inte vart dem bor så får man sätta upp lappar..

2009-03-28 @ 21:53:36
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0