Och vet ni, när vi hade sex....

Får man blogg om vad som helst?

Jag tänkte att det var en bra början på detta inlägget, men ändrade mig sen. För ja, man får blogga om vad som helst. Ja inget som kränker nån annan eller nåt sånt, men jag menade om vad som helst i ens liv och så. Sen känns det väl dumt (för mig i alla fall) att nämna namn om hur dumma vissa är, men det är ju upp till en själv och faktiskt ändå okej, kan jag tycka. Beror ju på exakt vad man skriver, men ja.

I alla fall, vad som fick mig att tänka på detta var ett inlägg Oscar skrev nyss. Jag hade väl inte direkt tänkt blogga om det själv, men tänkte väl lite nånstans i bakhuvudet att det skulle jag inte blogga om.

Fast det kanske är för att jag bloggar som jag skriver? Nej, jag bloggar som jag pratar. Eller jag tycker det är okej att blogga om allt jag skulle prata om. Och det som ligger i den låsta bloggen är sånt jag bara skulle berätta för vissa personer. Eller inte vill att vissa ska veta eftersom jag inte alltid vet vilka som är här.

Men vi pratar alltså om sex. Jag pratar sällan om sex rakt upp och ner. Skämta om det går bra och förr kunde jag och Putti prata om det på ett annat sätt. Och skulle det vara nåt hade jag väl kunnat fråga nån.

Men jag har lite svårt för att berätta "Och så hände detta, och detta, sen sa Oscar det och vi hade sex och då blev det så här". Inte för att jag tror att det är nån som tror att vi inte har det, men det känns som typ varför skylta med det? Eller ja, jag skulle då inte sitta framför farmor eller mummu och prata sex, på något sätt. Och lite så känns det här, när man inte vet vem som läser. Inte för att jag tror att dom gör det, men ändå.

Och då känner jag lite när Oscar bloggar om det, att det blir lite fel och så kan man ju inte göra. Men han får ju skriva vad han vill i sin blogg (nästan, men detta var ju inget sånt - egentligen). Snart kanske jag skriver ett inlägg "Och vet ni, när vi hade sex....". Naah, inte så troligt va? Haha! Men ingenting är omöjligt?

Blev inte rikgit som jag tänkt med detta inlägget. Inte alls faktiskt. Men jag får skylla på att jag är trött. För det är jag. Och nu ska jag säga natti natti. Så natti natti. Eller jag avslutar med en fråga. Jag frågar aldrig saker för jag räknar med att "ingen" svarar. Tror väl att mina goingar som alltid kommenterar svarar, men det hade varit kul att höra av alla tysta läsare också. Vad ni tycker och tänker? I alla fall:

Om ni har en blogg; skriver ni om sex i den? Är det okej att göra det?
Har ni lätt för att prata om sex med andra? Gör ni det?

Kommentarer
Postat av: Chathrine

Jepp, jag skriver om sex och rätt öppet. Inte alla detaljer men kanske "idag tog han mig riktigt jävla ordentlig på köksbordet". Det har jag inga problem med.;) Och jag pratar öppet om det med mina vänner också. Har bara såna vänner. ;) Idag började min kompis en mening i mobilen "jag var så full i fredags och då.." och jag fyllde i "då fick du kuk!?" jajamen. haha. Jag skriver ju det jag säger till andra frånsett till för och efternamn på alla och riktiga personangrepp. Kan ju skriva att mamma är fucked up. Har svårare att skriva om känslor. Men NEJ pryd är jag icke! :P Skriver man inte om sitt sexliv, så ser jag det som ngt obefintligt - för man skriver ju annat man gör i vardagen.

2009-03-01 @ 23:00:08
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Jasas.se

Nej jag skriver inte om sex då jag inte har något som helst behov av det. Jag kan prata IRL om det, utan några problem, men jag vet inte vilka som läser min blogg och dem har inte med mitt och Björns sexliv att göra. Har så mycket annat att bubbla om så sexet behåller vi för oss själva :P



Jag skriver ju också som jag pratar & tänker.. lustigt det där :D Därav blir det ju ärligt om det man skriver, även om man inte skriver om sex.

2009-03-02 @ 07:51:22
URL: http://jasas.se
Postat av: Jasas.se

...sen läser typ alla i min släkt min blogg (min mamma, pappa, farbrödrar och gud vet alla) så ja.. njaej :P

2009-03-02 @ 07:51:47
URL: http://jasas.se
Postat av: Erika - Lider av Fetma, följ min kamp!

Har inga problem med att prata om sex i allmänhet. Men man skriver/säger ju inte direkt detaljerade saker. Inte jag iaf :)



Du ska skriva om precis vad som faller dig in :)

2009-03-02 @ 09:42:47
URL: http://precioso.blogg.se/
Postat av: Ninu

Jag har jätteproblem med att PRATA sex, har inga problem med det egentligen för det är inget jag skäms över precis.. och om någon frågar kan jag svara - men jag kan inte prata :P

Däremot kan jag skriva om sex, helt utan problem. Jag har tbvå bloggar, ingen av dom är anonym men bara en av dom har släkten adress till.. den släkten har adress till är jag lite försiktigare med vad jag skriver, den som är lite mer "hemlig" - där öser jag på med vad jag vill.. däribland sex :)



Det Oscar skrev var ju knappt ens om sex förövrigt :P bara om hur söt du var, sen att ordet sex smög sig in spelar väl ingen rooll! :P

2009-03-02 @ 11:44:45
Postat av: Anneli

Mamma läser min blogg. Enough said. ;p

2009-03-02 @ 12:29:26
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Anneli

Haha, nä, men jag kallas ju inte pryd för inget liksom... jag pratar nog bara sex med Andreas faktiskt. Händer väl emellanåt att det slinker in i nån syskondiskussion också, men inte så ofta.

2009-03-02 @ 12:30:39
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: danni

jag brukar blogga om sex, men på senare har jag lugnat ner mig lite, man vet ju som iten vem som läser. Har alltid tänkt att: vadfan, det är min blogg och jag bloggar om vad jag vill så får läsaren sj avgöra om dom skall fortsätta eller ej ^^



Nå, för att jag har lugnat ner mig är väl för att jag inte är ritkgit säker på hur min karl reagerar, om han tycker att jag avslöjar för mykt om vårat privatliv elelr inte ^^



ananrs så tycker jag att sex är en väldigt intresat sak att både, blogga, läsa och snacka om... och när det komemr till att snacka om sex så finns det ingen hejd på mig ^^ på fester brukar det alltid sluta med att jag har en flock brudar(i vissa fall killar) kring mig och har världens sexualkunskap XD

2009-03-02 @ 13:20:39
URL: http://danco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0