Nu ska jag återgå

Anneli: Haha joo, men där tog lusten slut? Blev så mycket på en gång? Haha nee men det var ju inga långa, komplicerade inlägg direkt, hehe. Men här kommer ju ett till!
Och jag hoppas det ska funka så receptet ligger här: spindelnät. Gjorde bara hälften (fast halverade receptet till 12 pers eftersom jag inte såg att man kunde ändra, och för att slippa ha två formar) men det blev mycket ändå!





Asch, kan väl slänga in ett litet inlägg till, hah!
Min lilla flicka har växt upp nu, aww. Det trista är att jag tycker om den här familjen jätte, jätte, jättemycket nu. Och när det blir så brukar alltid nåt hacka eller krascha så jag inte kan köra den familjen längre. Det är så typiskt och händer verkligen alltid när jag spelar. Så håll tummarna nu!

Valparna växte upp och blev mer och mindre söta, behöll den som blev en kopia av mamman och pappan. Oscar sa att det blir bara en random ras, inte att den ärver vissa "delar" från föräldrarna som det är med människorna. Men jag tror allt han har lite fel, lite i alla fall.

Pappan är vit, långhårig, lång och böjd svans och ett spetsigt ansikte. Mamman är brun, korthårig, lång och rak svans och ett fyrkatntigt ansikte.
Ena valpen, som jag behöll då, blev brun med lång päls, fyrkantigt ansikte och rak svans. Så det blev ju lite av varje. Ingen skönhet direkt, hah! Men kul att behålla nån, när inte föräldrarna finns i världen längre sen.

Jaja, nu ska jag återgå. Vi ska köpa ett semesterhus! Har ingenstans att göra av alla pengarna ändå. Tänkt om man kunde fört över dom till riktiga pengar, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0