Nu är Jericho slut

Jasas: Hehe ja, det är okej.

Anneli: Nja, jag får säga att jag tyckte mitt var bättre, haha! Var så sugen på det och inte alls på pizza så det var mum-mum.





Så, nu är Jericho slut. Helt okej faktiskt, fast jag kanske skulle se om den med text så man fattade alla armeiska termer och sånt, hehe. Det är ju ändå "bara" runt 30 avsnitt. Dom gjorde en säsong sen las den ner men tittarna krävde att den skulle fortsätta så dom gjorde sju avsnitt till och ett riktigt slut. That's a good call, I say.

Nu ska vi göra oss i ordning och ut och gå. Får se om vi tar extra biten eller går direkt upp till mamma, börjar nästan bli lite mörkt, eller på G i alla fall. Men jag ville se klart Jericho, hehe. Sen ska vi i alla fall kolla om nån hos mamma vill följa med ytterligare, annars går vi själva. Och sen till mamma.

Dom hade besök när jag ringde förut så beroende på om dom är kvar, sen kanske man inte alltid är sugen på att promenera så ja, vi får se helt enkelt. Vi ska i alla fall gå i vilket fall. Om Oscar kommer iväg, låter som han ställde sig och rakade sig nu. Fåfäng som han är, jaja. Jag får väl i alla fall göra mig klar.

Så hoppas ni får en trevlig lördag. Vi blir kvar hos mamma över Melodifestivalen, antagligen går vi hem efter. Den var ju bara två timmar så det var ju inte alls farligt. Så no more blogging for me, om inte när vi kommer hem. Vi får se på det, annars överlever ni nog till imorgon. I'm pretty sure of it. Puss puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag får väl försöka överleva utan dig då ;p Du vet väl att du är min Internetbästis ;)

Nej, jag tror du var nöjd med maten, jag tänkte på Oscar. Lät lite som när Andreas vill ha pizza och jag ställer mig och steker fiskpinnar ;p

Ha det så trevligt ikväll då! :D

Nu ska jag lägga upp en bild som du frågat efter för ett tag sen :)

2009-03-14 @ 16:54:24
Postat av: Marina

puss tillbaks ;)

2009-03-14 @ 17:29:12
Postat av: Jasas.se

Hoppas promenaden var härlig och att melodifestivalen kommer att vara braa.. Pst jag ska aldrig mer skriva att det var jag då jag glömt att skriva in namnet :P

2009-03-14 @ 19:40:05
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0