Mysmat

Ja förresten, jag måste ju berätta att jag fick en såndär tanke idag igen.


Ibland läser eller hör man ju om folk som ska mysa till det. Oftast handlar det om vin och räkor då. Och det låter så mysigt. Eller bara ta sig ett glas vin, mm-mm.

Men grejen är att vi varken äter räkor eller dricker vin. Och det är så tråkigt för jag skulle vilja sitta och smaska och ha mysigt så som "alla" andra.

Men vi får göra det bästa av det. Grillad kyckling och kamben är en av det lite mysigare vi äter. Tacos är det andra. Pizza är väl sådär. Tror det är lite att äta med händerna som gör det mysigt?

Så jag tänkte att det var tråkigt att vi inte kan ha sånt mys. Sen insåg jag att det är väl snarare den man är med som gör myset, och nöjde mig med kyckling och kött, mys!


Har ni någon speciell mysmat (som ni äter med vem ni vill. Partner, barn, vänner, föräldrar?) - och i så fall vad?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha, jag dricker vin, men inte till maten ;p Vin och räkor är förresten en förödande kombination, har jag hört. Mysmat är såklart taccos, och Andreas fläskfilé, hemmagjord pizza/paj. Ja, egentligen all den mat som antingen köpt sällan då den är för dyr, eller som man sällan lagar då det tar lite längre tid. Alltså mer eller mindre den mat man myser till det med på helgen, då man har tid och inte nödvändigtvis måste upp och passa nån tid dagen därpå. ;)

2009-03-14 @ 00:12:22
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: chathrine

Jag är ju inte uppväxt med speciell mat på helgerna, så för mig är myskväll - gemenskap. Att man sitter bredvid varandra i soffan under en filt och tittar på tv ihop eller spelar (bräd/kort/tärnings)spel.

2009-03-14 @ 11:33:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0