Jag kan inte sluta blogga?

Chathrine: Förlåt, jag ska förklara.

Jasas: Hah! Man skulle kunna tro det!





Saker och ting blir inte alltid som man tänkt, det vet vi alla. Men grejen är att jag känner så press när jag skrivit här "Idag ska vi ut och fiska" och går vi inte ut och fiskar nästa dag så känns det (nu) så fel.
Som om jag gjort fel eller nåt. För jag har "lovat" här att vi ska göra det, men så gjorde vi ändå inte det. Konstigt resonemang, jag vet. Men det är nåt hjärnan fått för sig nu.

Samtidigt som jag vill, vill, vill blogga så är det så mycket jag inte vill skriva om här. Tillsammans med den pressen av att jag måste göra det jag skrivit.
Det var det jag gjorde igen. Igår skrev jag att vi skulle på promenad idag. Det blev inte så så nu mår jag dåligt för att jag sa det och så blev det inte så. Men jag kan inte sluta blogga?

Försökte ha ett break men det vill inte. För jag vill. Funderar istället på att bara uppdatera i den låsta bloggen nu ett tag, och lägga denna på hyllan lite.
Då kan jag skriva vad jag vill. När, var, hur, varför, vad och allt. Vi får väl se, men det är ju inte meningen att man ska vilja nåt så enormt, och sen må dåligt när man gjort det. Eller hur?

Kommentarer
Postat av: Tess

Snubblade in på din sida och läste och läste och läste :) Viktkampen är en tuff match. Jag är också mitt i matchen och ibland tryter motivationen. Men man får kämpa på och hitta ljusglimtarna! Fin sida du har! Jag lär kika tillbaka och hoppas du skriver så även jag kan läsa :) Kika gärna in hos oss! Kram på dig! Ha en bra dag!

2009-03-13 @ 12:46:00
URL: http://tessodennis.blogg.se/
Postat av: Erika -Mot en ljusare framtid!

Förstår precis hur du känner ang det där med bloggandet. Att man skrivit en sak att man ska göra och sen d ej blir så. Men så blire nog för många ska du se. Inte bara dig/er. :)



Tack. Jo de är ju närheten som är så enormt viktigt. Mysigt äre oxå. nu ska ja ta mellanmål och sen lägga mig och sova med Thindra. Hon är inte i form. :(



Kram!

2009-03-13 @ 12:49:06
URL: http://erikabjorklund.webblogg.se/
Postat av: chathrine

Du är mänsklig. Ska läsa din låsta blogg och sen maila - vad jag tänkte skriva här.

2009-03-13 @ 13:33:53
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Leia

Fin header.



Önskar dig en fin fredag.

2009-03-13 @ 15:15:24
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Jag tycker du ska göra det som känns bäst.. vill du bara ha låsta inlägg där vi "närmsta" kan skriva så gör det.. bara det känns bäst för Dig!

2009-03-13 @ 18:22:30
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0