Gissa vem som tydligen var trött?

Chathrine: Jo absolut, men han har ju också haft SF och det är väl mycket från "den tiden" som hänger kvar på sätt och vis. Är ju så svårt att förstå när man aldrig varit där...





Ojdå, gissa vem som tydligen var trött? Låg och kollade på TV förut och ögonen kunde inte hålla sig öppna så jag tänkte jag skulle vila en liten stund. Ställde klockan på 25 minuter, tar ju sin lilla tid att somna så det blev ju kanske en kvarts sömn.
Bara det att när klockan ringde så var jag så trött så jag snoozade, och några gånger till så jag hade helt plötsligt sovit en timme! Okej, men nu var jag rätt pigg så jag skulle gå upp. Sen hade ytterligare en timme gått - igen, hah!
Helt galet verkligen, nästan två timmars sömn, även om en halvtimme var rätt störande medn klockan som ringde hela tiden men ändå. Hoppas bara jag somnar ikväll, men det går väl bara av farten. Gott var det att sova i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Ja en powernap är gott ibland.. tihi :D

2009-03-04 @ 13:11:38
URL: http://jasas.se
Postat av: Chathrine

Jag har ju Sf, det försvinner aldrig. Men jag undrar : Har han gått i terapi för det ? De ska alla med Sf och gärna gå en kurs som jag med - så man lär sig hantera det och får veta vrf man har det (det är ju individuell härkomst). För annars blir det ju ett större handikapp i livet än det kunde vara. Inte ska jag tjata på honom - men han kommer på allt detta med Sf, skola, arbetsmarknad senare i livet om inte annat. fast kan man ta tag i det på en gång - så slipper man ju tapppa flera år av livet i onödan. :) Var kycklingen god ?

2009-03-04 @ 16:50:07
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Anneli

Du är duktig som ställer klocka iaf. Jag brukar bara lägga mig och vakna tio gånger segare två timmar senare :p var ett tag sen sist iofs. Brukar försöka hålla mig vaken till kvällen så sover man gott hela natten ;)

2009-03-04 @ 21:58:04
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0