Enough is enough

Men åh, när ska det vara nog? Försöker vara duktig och tvätta här idag. Ja men det går ju sååå bra när tvättmaskinen inte tar in tvättmedlet? Jo men visst, och så undrade jag varför strumporna jag tvättade sist fortfarande såg smutsiga ut? Reagerade inte så värst på att det låg tvätt- och sköljmedel nu, tänkte att Oscar tänkt tvätta men glömt det sen. Kan ju faktiskt hända. Och så var den klar nu så jag skulle fylla på nästa. Baah!

Men jag googlade så när Oscar kommer hem om typ två timmar så får vi se om det finns nåt att göra, annars får vi väl felanmäla och skicka kemtvättsräkningen till kontoret om det dröjer månader denna gången också. Ne nu hoppas vi väl att det räknas som lite mer akut. Men baj att det alltid ska vara så när man har sån lust!

Och städet i övrigt gick sådär. Hann knappt börja så ringde Malin (igen, hon ringde en gång innan men jag hittade inte telefonen och när jag ringde upp var det upptaget) och så blev det en timme och en halv av babbel istället. Det är ju mycket än att städa - faktiskt. Och så har jag ju hunnit svära åt maskinen, nu när jag spritt ut tvätt över hela lägenheten som jag tänkt tvätta idag. Men nehedååå, strunt'it om det ska vara så jobbigt.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Fy f-n vad störigt! Kul att tvätta när inte tvätten blir ren. Blä!

2009-03-30 @ 13:32:30
URL: http://jasas.se
Postat av: ♥ Jasas

Fy f-n vad störigt! Kul att tvätta när inte tvätten blir ren. Blä!

2009-03-31 @ 16:56:21
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0