Det här med att 35 är mindre än 40

Jasas: Har aldrig hört nåt hon gjort innan, innan Melodifestivalen hade jag hört hennes namn en gång om att hon var med och skapade Körslaget eller nåt sånt, hah! Men jag tål inte riktigt hur hon står och rycker på scen, men hon har en väldigt speciell stil både i just scen, sång och allt.





Satt och funderade på om detta skulle bli ett låst inlägg eller om jag skulle skriva det här. Har inte bestämt mig än, så risken finns att jag skriver klart och lägger in halva eller hela på den låsta sen. Men vi börjar i alla fall.


Tänkte förklara det här med att 35 är mindre än 40. Det har ingenting med ålder att göra, som många trodde. Även om jag kan förstå kopplingen med tanke på inlägget innan.
Men nej, det handlade om vikt.

När jag funderar på det så tror jag att jag skrivit om detta i ett låst inlägg redan, men var ska man tjata om inte i sin blogg? I alla fall, jag försöker komma ihåg att väga och mäta mig på måndagar och torsdagar, vilket betydde att jag stod på vågen i morse. Gissa om jag blev förvånad när den visade på en mindre siffra än i måndags?

I måndags stod den still sen torsdag förra veckan, så jag blev ledsen men visste ju samtidigt att det var mitt eget fel (och hellre still än upp, that's it) men då blev jag glad att det var ner idag. Och nu har jag inte längre 40 kilo att gå ner, nu är det 35 kilo kvar tills min målvikt (45 till BMI, men det skiiiter jag i).

Och på nåt konstigt sätt så känns inte alls 35 lika mycket som 40. Kanske för att det var en sporre när det visade minus men i vilket fall så känns det inte längre ouppnåeligt? Kanske också för att nu står jag där jag sista gången står att detta ska jag inte över. Nu gick jag ju lite över, men tvåsiffrigt känns inom räckhåll?

Nu gäller det bara att komma ut på prommis trots den jävla skit snön. Oscar lovade att han inte skulle säga att han inte orkar gå ut och om jag försökte backa skulle inte han göra det också utan istället försöka peppa mig så vi ändå kom ut. Men så kom snön och då typ glömde han det?

Men imorgon får han ladda för en tidig prommis så vi kan gå en bra bit innan jag ska jobba och hinna bli stressad. Och så hitta på nåt aktivit och bra i helgen. Jajjemen! Här är vi pepp nu, ska bara få med honom också nu. Där i låg nog lite blogglust också, för nu känns det som jag bara vill blogga, till skillnad från bara nån dag sen.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jo, jag gissade att det var nått sånt, men vågade inte chansa ;p You go girl! ;D

2009-03-13 @ 01:02:54
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Oki doki! Jag har vetat vem hon har varit många år, som jag skrev innan, så tycker min mamma om henne.

2009-03-13 @ 08:59:33
URL: http://jasas.se
Postat av: Marina

du e såå bra !

2009-03-13 @ 12:18:21
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0