Den som är istället för musen

Gu sicken skillnad! När jag köpte datorn så satt det en "plastbit" (typ som på skärmar på mobiler och sånt) på touchpaden (ingen aning om det heter så, den som är istället för musen typ) där den visar hur man zoomar in eller ut med toughpaden, och nåt mer som jag inte är exakt säker på vad.

I vilket fall har jag tyckt den varit seg, touchpaden alltså. Den tar inte riktigt ibland när man trycker och så. Så innan jag ringer och frågar om det ska vara så/klagar så tänkte jag att jag testar att ta bort den först.

Innan jag är helt 100 på att jag ska ha kvar datorn så vill jag ta bort så lite som möjligt. Den ska ju vara i gott skick när den kommer tillbaka (även om det målade var utslitet på den lappen, så dom hade fått byta ändå) och då ville jag spara den, ifall ifall. Men nu är den väck och den kommer inte tillbaka!

Det var verkligen stor skillnad! Nu tog den inte ordentligt ändå bara för det, haha! Men förut så typ "fastnade" fingret i plasten så det gjorde ont om man rörde för mycket. Men nu flyter det som bara den!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Sååå bra :D Såna små överraskningar är helt wonderbara!

2009-03-04 @ 16:53:58
URL: http://jasas.se
Postat av: Erika - Lider av Fetma, följ min kamp?!

Jaså, jag är så spänd varje gång så :) Vill se framsteg hela tiden nu! :) Hoppas du inte glömmer imorgon nu då :) Väger du dig alltid på onsdagar?

2009-03-04 @ 19:23:55
URL: http://precioso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0