Bättre än att bara sitta och vänta

Jasas: Hmm jo det var ju lite skillnad... Hah, vad skumt också. Undra vad det är som gör SÅ stor skillnad ändå...

Chathrine: Man kanske skulle ringa och höra vad som gäller? Med tanke på hur det gått sen han var där liksom... För 6 månader var ju ett ganska bra tag sen...

Anneli: Jag är alldeles för trött för att försöka mig på att läsa det nu, men imorgon ska jag läsa länken! Jag räknade ju då med vad jag drack till maten också, "bara" två liter utan mat.
Haha jo annars vet jag att risken finns att jag sover i flera timmar, och den blir i alla fall mindre med klocka!





Nuu är jag så nedrans trött va? Tänkte gått och lagt mig men medans jag spelar lite samtidigt, hehe. Han gör saker och jag sitter här. Eller i laddningstiderna. Oscar tyckte det var så roligt att jag skulle ha två datorer samtidigt, men han brukar ju alltid titta på nåt på telefonen på sina laddningstider. Så faktiskt. Bättre än att bara sitta och vänta.

Men alldeles strax ska jag joina min andra hälft och nana. Efter jag har gjort allt sånt som inte gör sig självt: ställa in maten, släcka lampor... ja det var nog det idag. Och sånt som bara jag kan: kissa, ta ut linserna, borsta tänderna, stänga av datorerna och sådär. Ja, du vet. Allt man gör innan man går och lägger sig. Så, natti natti och hörs imorgon!



Och så håller vi tummarna för att jag blir själv hemma imorgon?
Eller framför allt att Orrisen kommer iväg till skolan?
Håll tummarna blåååå..!!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Vi köper ju storförpackning av allt. Köper vi nötfärs så köper vi 1.5 kilo för 50 kronor osv. Och det blir ju till hur många middagar som helst. Samma med falukorv och sådant :P

2009-03-05 @ 07:34:09
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0