Äntligen Willys

Anneli: Haha jaa, kanske är så dom tänker? Eller att ingen vettig människa är hemma vid den tiden och VAKEN?!




Nu ska jag gå och göra mig i ordning. Tur att man är en sån naturlig skönhet så man inte behöver många minuter på sig att fixa sig ;) Eller att man är tidsoptimist så man tror absolut att man hinner och får bråttom i slutet?

Men det blir i alla fall WIllys idag - som jag tjatar? Men jag har varit så nyfiken sen Jasas-Hanna pratade om det, och hur mycket billigare det verkade än våra affärer här.

Så vi får väl se om mina förväntningar uppehålls eller om jag ramlar som en pannkaka och blir besviken och kan fortsätta handla här nere. Vi får seee, men nu får jag verkligen ta och kila!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Det är faktiskt billigare, på det mesta! :D Willys här är okej, men jag saknar det i Ua, så mycket mer planerat och jättefräsch frukt/grönsaksavdelning. Och mer av allt bara. Så det skiljer sig ju mellan butikerna. Men hoppas eran är bäst! :D

2009-03-31 @ 16:12:30
Postat av: ♥ Jasas

Vårt Willys är bäst här. SÅ stort och har allt, och jättebilligt! Trust me - jag har jämfört :P Beror nog lite på vart man bor och så. För det andra willy'set som vi har på andra sidan stan suger getpung.

2009-03-31 @ 20:35:47
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0