Söta pojkar

Anneli: You just made my day! TACK för svaren, nu blev jag ännu gladare, haha! Värmde att läsa, ska du veta!
Åh, tack! Kände att det var på tiden med ett nytt försök på visningsbild!

Jasas: Ja precis, hon Siv var också skånsk, men det störde inte alls, det var bara mysigt. Säkert samma med Björn! Hoppas du får en toppen kväll kickan!!

Chathrine: Jasså, ingen? Jag hade inte heller hört det förrän jag började prata om det och nu verkar det som att alla testat och varit så nöjda! Så ja. Samtidigt känner jag att här har jag allt exakt vad som passar mig och jag som inte har ork att gå och leta i affären om det är så. Och jag får allt samlat i ett bra märke.





Mååh, såg för en liten stund sen en bild på nytillskottet i familjen, Oscars lillaste systerson. Lite över en månad gammal och så söt! Väldigt lik Oscar lillebror var han också, hah!
Och så hade hon en bild på storebror, hennes äldsta son då. Han är ju runt 19 månader och har blivit så stor och väääldigt lik sin mamma! Söt, med andra ord.

Det är ju så det märks när man inte ses på länge. Tycker så synd om Oscar, det är ju framförallt hans familj, hans syskon, föräldrar och syskonbarn.
Men vi får se till att komma till Malin och pojkarna under sommaren, och Oscar ska ju till Västervik... om cirka två veckor eller sådär. Så det blir nog bra, i det stora hela en dag sådär.

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) jasas.se

ÅH vad roligt :D Avstånd suger men det går ju att lösa.. om än inte så ofta, så ändå så att man träffas då och då iaf =) Jag hade det skitkul (som du redan vet ju) :D

2009-06-14 @ 16:36:55
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0