Klimakteriets fall

Jasas: Ja dels är det väl om man inte är infödd och så finns det ju alltid undantagsfall, jag har faktiskt stött på en eller två otrevliga göteborgare..! Men tack, jag är glad att vara hemma!
Haha fan vad lustigt att du sagt samma sak! Men inte lika konstigt då, kanske, hah!

Anneli: Ska du till Stockholm...?





Ajajaj, jag har ont i min lilla hals. Försöker få i mig honungsvatten men det gör så ont när jag sväljer. Igår hade vi båda jätteont i lederna så vi väntade oss varsinn goe förkylning idag, men Oscar mår bättre efter en natts ordentlig vila i en ordentlig säng. Jag där emot har bara mer ont i halsen.

Men så får jag väl skylla mig själv, till viss del. Jag har kommit in i klimakteriet så svetten har runnit konstant sen i onsdags, oavsett om den gjort det på alla andra eller om dom huttrat och frusit. Så jag har ju suttit ganska lättklätt, förutom ute på kvällarna, och med kallt fräs i bilen vart vi än åkte.

Men men, jag får hålla käft idag och dricka mitt honungsvatten och hoppas att det går över. I vilket fall, är jag hemma nu och det är det viktigaste! God morgon, till alla där ute, god morgon!

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) Jasas.se

Ja men överlag så är Göteborgarna trevligare än Sthlm'arna. Det är bara så! Har ju bott i Sthlm och träffat på trevliga Sthlm'are men desto mer otrevliga, tyvärr.....



Stackars dig, KRYA PÅ DIG ORDENTLIGT!

2009-06-22 @ 10:48:09
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Ja, krya på dig!

Nej, jag ska inte till Stockholm. Men jag hoppas att vart jag än tar vägen, oavsett om jag reser eller flyttar, så smittar mitt glada humör ;)

2009-06-22 @ 13:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0