Helgens uppträdanden

En grej som sitter kvar bra sen helgen är från bröllopsfesten. Stefan, som gifte sig, spelade ju med sin bror Stanley och hans svåger Dan på Anders fest. Dom spelade även på Stefans bröllop, eller ja festen då.

Men så visade det sig att även barnen var riktigt talangfulla! Stefans son spelade saxofon inför alla 120 pers efter att bara ha spelat i ett halvår och var riktigt duktig! Och så är han så härlig och go så han stod där i sitt ljusa, krulliga hår och sken som en sol. En riktigt norrlänning och så lik far sin! Så duktig var han!

Och så sjön Stanelys dotter. Hon är väl 12-13 och var SÅ enormt duktig! Hon sjöng den här "du är det finaste jag har, du är det finaste i världen...." fast hon sjöng ni, till brudparet. För att vara så liten så var hon så grym! "Tyvärr" är hennes dröm att bli fotbollsproffs men man får hoppas hon vårdar den talangen hon sitter på.

Sen var det ju alla tal. Stanley och Ewas syster höll tal i kyrkan och Ewas pappa och Stefans kusin på själva festen. Kul att höra vad alla hade och säga. Ewas pappa berättade lite från när Ewa var liten, hur dom träffades och vad som hände sen fram till barnen. Och tårarna hängde i luften varje gång.

Mycket fint, mycket bra. Dom var riktigt nöjda och glada, och det kan jag förstå!

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) Jasas.se

Du är det finaste jag vet, du är det finaste i världen. Så går den väl? Blev lite förundrad här nu ^^ Vilka duktiga barn, i vilket fall!

2009-06-23 @ 22:08:14
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0