Dumma myggbett

Jag har fått myggbett och håller på att klia ihjäl mig!

När jag var liten kunde jag räkna alla myggbett här och var, och i mängder var det verkligen. Dom kliade ibland eller ganska ofta. Men sen försvann dom. Myggen då, betten försvinner ju också ett tag efter man slutat kliat. Men jag har knappt sett en mygga här hemma på år och dar.

Men i där uppe finns det gott om mygg. Men förut när vi varit där, eller i Finland där vi också har mygg, så har dom stuckit, jag har ibland sett betten och kanske dragit ett kli och sen går det över.

Och så trodde jag att det skulle bli nu också. Men icke. Det började med två på foten/benet som kliat massor. Sen har jag en på lillfingret, på knogen. Tre på hänget på ena överarmen, en på andra överarmen. Tre runtom underarmen och säkert fler. Och dom kliiiiiar! Jag försöker låta bli, men det kliar!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Isch, gillar inte myggbett. Det finns en bra smärtlindrande (kli-lindrande) salva på apoteket, men minns inte vad den heter... :p

2009-06-23 @ 00:38:57
Postat av: Hanna (at) Jasas.se

Gör ett plus i dem med nageln och ta på massa saliv med fingret, det kan hjälpa ibland :D sprit också, har jag hört......

2009-06-23 @ 22:09:25
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0