Det är så det kan gå

Jasas: HAHAHA jag tänkte inte ens på att man såg så, linnet har ganska djup u-ringning så dom inte kvävs där inne :p Men det är ju tur att nån lägger märke till sånt också, haha!
Aww, du är så söt, nu blir jag ju alldeles själaglad här ju! TACK!!

Anneli: Ingen dålig start på dagen att komma in hit och läsa allt detta fina, tack så hemskt mycket!





Mamma mia sicken kväll. Tre enorma diskussioner kom vi in på, med ganska lika ämnen. Och varför dom blir så enorma är för att en av oss är ganska så mycket överbeskyddande, en av oss är ganska så mycket för att barnen ska lära sig den hårda vägen, och vi övriga fyra står lite mitt emellan.

Och framför allt blev det ju då att när det kom upp hurvida föräldrar som blir anklagade för att skada sina barn i hemmet, ska få veta direkt när en utredning startas, eller två veckor senare när ungen plockas (om det går så långt).
Eller hurvida man släpper iväg en unge med munnen full av kattmat, medveten om det.
Och om man släpper iväg en 7-8 åring som ska cykla hem i 10 minuter, klockan 23.30 en lördagskväll.

Men det var lite kul, framför allt att lyssna haha. Carina tyckte så synd om mig som knappt fick pratat men det var inte det lättaste att överrösta alla upprörda, smålulliga tjejor som satt och tjoa, hah! Men kul var det, och nu har jag ju laddat till nästa gång och vet vad jag ska vänta mig! Men kvällen var kul och mysig!


När vi kom dit höll dom på att börja med maten. Grillspätt och grillkorv för hela slanten. Var hur gott som helst med sallad och en kall cider till. Var toppenväder, lite smååå kyligt men inte så att vi alla frös. Men inget regn i alla fall, det är ju huvudsaken. Och så satt vi på Carinas inglasade altan och tjötade, hela kvällen.

Käkade lite snacks och tjötade. Jessica fick inte lagt sin dotter så dom fick bege sig vid 22-tiden vilket var tråkigt. Jag hade sån tur att Pernilla hämtade mig när dom skulle åka, och sen lämnade hon mig även när vi skulle hem. Så skönt att slippa bussen och så himla gulligt av henne! Hon hade ju också sin dotter med sig, så hon hade en vit kväll men lika kul för det. Ingen som hamnade under bordet eller nåt, alla var goa och gla-a hela kvällen, typ.

Men trött blev jag sen, och är nu. Men var så uppe i varv så det var lite svårt att somna där när jag kom hem. Klockan hann bli en bra bit efter 1 i alla fall, och så upp idag. Men jag börjar piggna till så det ska nog gå bra! Är spänd och nyfiken så klockan kan gärna få gå på idag också, tack!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Låter verkligen som du hade en toppenkväll! Kan bli ganska livat i såna diskussioner ja... har upplevt dem många gånger själv, fast med otrevlig ton. Jag har ju inget att säga till om, för jag har inga egna barn. Ja, kära nån, hade jag vetat att det varit en fördel att vara förälder när jag går på lärarprogrammet så kanske jag hade fixat det innan ;)

2009-06-07 @ 12:33:01
Postat av: Marina

roligt ni hade roligt. händer idag då?

2009-06-07 @ 12:52:43
Postat av: Jasas.se

Älskar diskussioner :D Även om man inte har "erfarenheten" själv så har ju alla erfarenheter, ändå!

2009-06-10 @ 11:49:02
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0