De sista timmarna, ellet nåt

Jasas: Mja, vi går när vi orkar och känner för det.
Nej, självklart så är det svårt att reagera om nån bara springer ut men jag tyckte ändå att jag hade kontakt med honom och visade att jag ville gå över, men men. Lär nog bli försiktigare nu ändå, var riktigt obehagligt!

Kattias: Ja är det halt är det ännu farligare att gå ut så, då är det ju inte säkert att bilen hinner stanna, även om föraren bromsat. Bra att du blivit bättre, jag ska förska skärpa mig, jag också!

Chathrine: Jag är väl medveten om att barn tar efter äldre :) Är jag med min lillebror väntar jag en och två och tre gånger innan jag gör nåt dumt. Inte bara för att jag får en utskällning om jag inte följer lagarna ;) Ne men den dagen kommer jag ju vara rädd om mitt barn och vara försiktigare, och mer ansvarsfull.





Ojoj, imorgon åker vi. Till mamma i alla fall. Ska ju åka så tidigt på torsdag morgon så vi kom fram till att det var bäst att vi åkte upp redan på onsdag. Så ikväll har jag faktiskt börjat packa. Brukar bli dom sista timmarna annars, men inte nu. Och skrivit en lista så jag förhoppningsvis inte glömmer nåt. I like listor.

Snart ska jag hoppa i säng, personalmöte 8-10 morgon så det blir upp tidigit, tidigt. Tänkte dessutom duscha innan så är jag redo att bra köra färdigt när jag kommer hem. Ahh, lite pirrigt faktiskt, haha! Ska bli kul att åka och skönt att komma hem igen. Ne, nu ska jag kika vidare innan batteriet dör. God natt!

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) Jasas.se

Ja jag skrev bara mina tankar och sådär.. man kan helt enkelt inte lita på andra. Utan man får vara rädd om sig själv, för det är ingen annan som är det / som bryr sig ändå.



Sov så gott :D

2009-06-16 @ 22:46:06
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0