Avslutning är bra

Här sitter jag i handduken och väntar på att Oscar ska duscha färdigt så vi kan äta frukost. Är tokhungrig nu, var länge sen jag var så här hungrig, faktiskt. Men det är väl bra, så blir man ordentligt mätt också.

Idag är det jobb som gäller. Mamma hade skickat SMS medans jag stod i duschen, att det var avslutning klockan 8 (för Anton) och jag skrev att jag inte frågat eftersom jag jobbar heldag.

Nästa år där emot, tänker inte jag jobba den dagen Anton slutar skolan om det inte är så att jag tror att vi får leva på vatten och bröd, för då slutar han ändå första klass och känns mer riktigt, än nollan som det är idag.

Funderar på om det är lika stort att ta dit släkten, som när jag var liten. Mina tre första avslutningar var mamma, pappa, farmor, farfar, mummu och ukki med. Hela tjocka släkten!

Ja, men nästa år vill jag vara med. Men idag är det jobb som gäller. Funderade på när jag började, men Carina lånade tillbaka min nyckel för hon hade tappat bort sin (nähä?!) så jag behöver inte stressa.

Hoppas ni får en bra dag, i vilket fall och kanske lite solig även om det inte ser så ljust ut för det just nu - här i alla fall. Så ses vi åter ikväll! haregötthaaaj!

Kommentarer
Postat av: Marina

ha det gött!! haaaj ;)

2009-06-11 @ 10:50:47
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Jag har nog aldrig haft hela släkten med på avslutningar. Några av dem på studenten däremot.

Hoppas du har en bra dag idag!

2009-06-11 @ 12:52:10
Postat av: Jasas.se

Det regnar som attans och sådär men jag tycker bara det är mysigt! :) Har lagt ner läget över att bli besviken på att inte solen skiner. det kommer ju nå'n gång :D



Hoppas du har en wonderbar dag och att Anton har en bra noll-avslutning!

2009-06-11 @ 15:38:46
URL: http://jasas.se
Postat av: Marina

vad fin den här bloggen var! varför har du skaffat en till? :))

kram!

2009-06-11 @ 20:57:33
URL: http://ironic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0