Slut i huvudet

Jasas: Haha ja, jo men det är så tråkigt för honom att gunga med mig för då får han bara sitta uppe och jag sitter bara nere :p Ne men jag brukar faktiskt vara med, bara att det är liite för varmt nu. Till och med för honom.
Hehe ja Oscar sa också kladdkaka, men att folk skulle tro typ köttfärs/tomatsås. Men det var det icke, det var efterrätt! Ska ta och skriva "receptet" i ett kommande inlägg!

Anneli: Ja, man vet ju inte vem som har mest fel i skallen, mamman eller sonen. Hua.





Så gottigotti, nu har jag duschat och ska äta frukost om en stund, eller en timme snarare. Ja, nu gjorde jag ju saker emellan så 40 minuter mer då, för att vara exakt.

Ehh, ja... Sen ska jag ju jobba då ja. Verkar vara ganska mulet idag så jag slipper nog raka benen idag, haha! Kör med hellånga byxer, yes. Igår kom faktiskt en yttepytte liten skvätt regn. Vi satt här med dörren öppen, och så frågade jag Oscar om det inte luktade blöt asfalt, och det gjorde det. Men synts knappt sen, suck.

Ja, nej mitt huvud verkar inte riktigt ha vaknat än så jag ska skriva ut "receptet" på gissningsinlägget jag skickade i lördags (även om bara Jasas gissade).

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Då var jag ju inte helt fel ute, alltså att gissa det som ni trodde att folk skulle gissa? :D

2009-07-06 @ 10:47:45
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0