Andra försöket

Jasas: Ne, dom är inte äkta men dom är mjuka som attans. Och jag känner skillnad i min rygg efter jag började gå i fopplor på jobbet. Som du säger, häftigt verkligen!
Men duuu, har du aldrig gjort "sånt"? Vet ju inte vad det heter, men du har ett snöre som är ihopknutet till en ring och gör kaffekoppen, eiffeltornet och slipsen? Och massa annat.

Anneli: Haha nej, egentligen inte. Och egentligen, ska man väl ha en vilodag per vecka? Hehe.





Ne alltså dom där 10.000 stegen som inte blev av i förrgår är väl inte hela världen. Hade varit kul, eftersom Oscar sa just så att om jag kunde klara det, men så var ju ändå det min enda lediga dag på hela veckan, så jag förtjänade kanske lite vila? Och som jag skrev till Anneli, ska man väl ha en vilodag? Man får ursäkta sig, haha!


Försökte skriva detta igår men inlägget sa bara poff och försvann, men nu är det här så det är la bara att fortsätta.


Igår blev det golf. På mina gamla banor, vilka minnen det väckte! Pappa spelade ju väldigt, väldigt mycket barngolf när jag var liten, eller om det var efter dom gick isär. Så jag var ju med där ganska ofta, helst när pappa hade kafeterian (där man betalar för spelen eller köper godis) för då stod jag i kassan, hah!

Sa det till Oscar igår, att det var där det började med att jag ville sitta i kassan. Förutom att jag alltid när vi handlat, har räknat ut vad man ska ha i växel och sådär, så är det golfens kafeteria som väckte det... intresset..?

Sen åkte vi med mamma upp och gick hem direkt för att jag skulle komma upp i mina 10.000 steg, hah! Klockan var ändå 20.30 och jag ska jobba idag och jag var så trött att jag kände att jag ville kunna gå och lägga mig i tid, om jag ville. Sen att jag fastnade i Sims i två timmar när vi kom hem, är en annan sak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0