Var tyst, le och räkna till tio

Igår var en grym dag. Jag stod och matade i kassan, ringde kunder allt eftersom Malin och Pernilla hittade varorna på leveransen. Det är nån enstaka som fått sina varor igår, men som inte blivit ringd eftersom vi inte hittat det än. Och det är ju riktigt trevligt, många har dessutom hämtat så det gick grymt bra.


Där emot så hade jag en mindre trevlig kund. Han var ganska gammal så egentligen tog jag inte åt mig så mycket, för det verkade inte riktigt som att han visste vad han gjorde och sa och hans fru (antar jag att hon var) var väldigt lugn och försökte lugna honom. Men det är ju lite jobbigt, ändå.

Först berättade han att han tyckte det var så dumt, för dom hade åkt ganska långt och ville haft en hammock men så hade han ju inte en tanke på att ringa och kolla så vi hade en hemma, och det hade vi inte. Men han fick göra en reservation och jag sa att kanske så ligger den på leveransen som ska komma under dagen.

Efter det sa han att "hon" skulle betala, för han själv var bara pensionär och då tjänar man ju så himla bra. Och att åka fram och tillbaka till oss är ju graits så det gör han så gärna. Han berättade att "hon" var egenföretagare med tio anställda, och att dom garanterat tjänade mer än oss. Och blev lite sur när jag liksom bara svarade ja för att inte säga nåt dumt, eller gå in på det mer, för jag visste ju inte vad dom tjänade.

Sen när leveransen kom så hittade dom efter ett tag hammockarna, och jag ringde och "hon" svarade och blev jätteglad för dom skulle ge bort den i present, imorgon. Så dom kom ner igen och han gnällde över att dom fick åka flera gånger. Han var då den tredje kunden som skulle ha den, och jag glömde att han var där innan leveransen.

Jag sa att tyvärr blev det så, för att vi inte hade hittat dom innan. Och han blev sur och sa sen till "hon" att den hade minsann legat på leveransen, och hon svarade ja att då hade vi fått den idag. Då kom jag på det och sa att den hade ju inte kommit när dom var där, men han var ändå sur.

Som tur var så var ju "hon" väldigt trevlig hela tiden och tackade så mycket, och det märktes att det inte var första gången hon var ute med honom. Men ja, även om jag inte tog åt mig så av hans humör så blir det ju en jobbig sits när man inte riktigt vet vad man får och inte får säga, för att han inte ska ta åt sig. Men, dom blev nog nöjda till slut.

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Gud vad tråkig gubbe!

2009-07-14 @ 10:39:58
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Äsch, gnäll-Kalle! :p

2009-07-14 @ 14:39:52
Postat av: Renée

http://reneesmedhult.blogg.se/2009/july/donationsregistret.html



Är du donator?

2009-07-14 @ 15:23:37
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: Isa

Gillar du dagens outfit?

gå in på min blogg och kolla på hur jag ser ut idag och skriv vad du tycker om dagens outfit.

PUSS<3

2009-07-14 @ 15:38:50
URL: http://isabellaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0