Solsvammel

Chathrine: Glasyr? Ovan på? Nu ska vi inte krångla till det här, haha! Men brukar du omväxla vanligt margarin i gram till flytande i deciliter? Jag glömmer alltid men hittade att det mest troligt var 100g. = 1dl. så jag kör på det.
Oj, vilket minne! Jag minns min morfars 55-års dag, inte lika detaljerat  (men det kanske kommer om 10 år? :p) men jag vet att i säkert 10 år efter "trodde" jag att han var 55 för den dagen fastnade så mycket. Och då var jag 4 år.





Jag var precis ner på Ica och handlade så jag kan baka och lite annat vi behövde. Jag bantade ner listan lite för att slippa bära hem så mycket. Tänkte till exempel att istället för att köpa flytande margarin till oss och mjölkfritt vanligt margarin till mamma köpte jag bara flytande mjölkfritt margarin, voila!

Sitter och deppar lite över att jag missade laxen nu medans Oscar varit borta. Det ligger fortfarande en laxbit i frysen med mitt namn på. Nej, vänta! Jag skulle ju ta ut den nu och äta till lunch imorgon, så var det! Puh, trodde jag skulle gå miste om det underbara tillfället, men icke då.

Svettades som en gris hela vägen till, i och hem från affären. Nu måste det vara nära tills åskan brakar loss för det är inte nådigt ute alltså! Och så ska jag sätta på ugnen? Öh? Jaja, jag måste ju faktiskt inte sitta bredvid och låta värmen spruta ut på mig. Jag kan ju befinna mig på en annan kontinent under tiden också.

Nu, ska jag äta maten. Sen baka. Starta en tvätt också. Dagens kläder är "något" blöta. Ska bara fundera på om jag orkar hänta tvätt ikväll eller imorgon bitt? Och fundera på om jag ska ha på mig nåt imorgon, som jag tänkte tvätta idag. Nej, mat i magen först säger jag.

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) Jasas.se

Du är inte dum du som passar på att käka lax när "katten" är borta :D Men det är smartast att göra så, faktiskt!

2009-07-02 @ 20:28:17
URL: http://jasas.se
Postat av: chathrine

Japp. 100g = 1 dl. :)Inte har man glasyren på undersidan iaf. ;P

2009-07-02 @ 22:00:23
URL: http://snovit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0