Smaaarto...

Jasas: Nja, sådär. Många verkar tro att alla andra är ute, men jag får nog säga att vi hade mer att göra när det var som varmast. Men folk går väl kanske mer och strosar, istället för att springa in och hämta det dom ska ha.

Marina: Hehe, ja han var verkligen übergullig!





Värst vad dagen har sprungit ifrån mig. Jag kom hem 16.30 istället för 17 och då kilade vi alla tre ner och handlade, Oscar hade köttfärsen till lasange på spisen. Nu står jag och väntar på att ugnen ska bli klar, nåt smarto glömde ju starta ugnen medans vi gjorde själva lasangen. Jaja, inget bråttom.

Klockan är i alla fall snart 18, vilket jag inte riktigt var beredd på. Hade funderingar på att gå upp och hämta Antons cykel, men det tar ju minst en timme. Så vi blir inte hemma förrän 20 igen, som tidigast, så det blir nog inte av. Vi sätter oss och tittar på en film eller så får dom fortsätta spela.

Ahh, trött! Haha. Gott med sovmorgon imorgon, kan man hoppas. Annars får Oscar gå upp. Och nu är mamma och Anders ute och äter. Har pratat lite med dom under dagen och Anton sa god natt i förtid förut. Det hade gått bra men regnat massor, men inte här. Några, små droppar. Skönt det.

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Hahaha, typiskt Björn med att glömma sätta igång ugnen :P Därför skriver jag oftast det först i min recept som "jag" ger ut.. för då glömmer (förhoppningsvis) ingen det som följer det :D Snällt va?

2009-07-11 @ 23:38:36
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0