Ska bara

Jasas: Haha joo det gjorde SKITONT och jag ville helst bara sätta mig ner och skrika och gråta men det hade ju inte riktigt funkat. Kunderna hade nog undrat, en aning, haha!
Tycker absolut du ska ha med dig stegräknaren, man går nog mer än vad man tror så det är kul att se när man kommer hem, hur duktig man varit ändå!
Och Husmonstret har en ganska lång svans ändå, men jag ser att vinkeln gör den ganska kort.





Jaha, nu hör jag snarkningar. Oscar gick in och la sig och läste i sängen. Jag "skulle bara" innan jag skulle gå och mysa men nu hör jag då att han snarkar så det är väl bäst att låta honom sova en stund.

Annars har jag inte gjort mycket idag. Ätit frukost och läst ikapp bloggar. Njuter verkligen av att vara ledig, så jäkla gött! Man uppskattar det på ett helt annat sätt, nu när man jobbat mer.

Ska försöka förmå mig att ringa den där dumma vårdcentralen också, har ju ingen aning om hur det funkar (är det kö, ringer dom upp, är jag för sent ute, kan man boka tid idag, nästa vecka?) så jag blir så nervös. Huga.

Kommentarer
Postat av: j a s a s . s e

Aaaha, då var det vinkeln då :D



Visst uppskattar man livet i sig, mer. Och bara den "enkla" vardagen då man jobbar i ett? Dem lediga dagarna är verkligen uppskattade!

2009-07-28 @ 20:38:42
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Hoppas du fått dig en tid på VC!

2009-07-28 @ 22:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0