Show me what you've got!

Jag har blivit flirtad med idag, tydligen.

En kund kom in och handlade lite småsaker, och betalade kontant. Han hade massa mynt i en magväska och pratade om att det var bra att ha när det blåser. När han ändå plingade runt med mynten i väskan, frågade jag om han inte ville bli av med lite mer? Och han svarade att jag fick ta så mycket jag ville ha.

Jag försökte ändå fråga hur mycket han ville behålla, för ibland kanske man ha lite växel. Men han fortsatte säga att jag fick ta så mycket jag ville ha och jag tog det som gick att ge honom sedlar tillbaka för. Onödigt växla och få tillbaka mynt, känner jag. Så vi pratade och jag räknade och gav honom pengarna.

När han är påväg ut puttar Pernilla på mig och viskar jag tror nån flirtade med dig. Ehh, vad sa du sa du? Han flirtade med dig! sa hon lite högre då. Jasså? Säger du det? Jag som bara var trevlig, och trodde han var det tillbaka. Han kunde ju varit mer pang på, som han (så sett något fulla) som sa att han ville ha med sig Rebecca hem för att hon var söt.

Ska det flirtas så får det var ordentligt, så man fattar!



...för övrigt, så berättade jag om händelsen för Oscar när jag kom hem. Helt chockad och han bara skrattade. Jag säger då det, han vet ju i alla fall var han har mig!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Nämen, vad trevligt :) Men kanske är det bättre att man inte kopplar? Själv skulle jag nog bli ganska generad om jag hängde med i vad som pågick ;)

2009-07-23 @ 23:37:41
Postat av: j a s a s . s e

Hahaha, du är precis som Björn ju - märker inte då folk flirtar med dig :P

2009-07-24 @ 00:17:52
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0