Om man inte tänkte så mycket

Jag kan tänka ibland, när jag ser ett par som verkar väldigt nykära eller så, att jag önskar att man hade det så hela tiden och inte bara i början. Eller hör fnittret när den ena får ett SMS från den andra, och vill känna så också.

Så kommer jag på, att vi hade aldrig den där super nykärastadiet. Vi träffades ju bara på helger, och tog vara på tiden då, förutom när vi skickade SMS heeela tiden när vi inte var med varandra.

Men så har vi det ju nu också. Jag känner inget annorlunda idag, mot dagen vi träffades, förutom mer då så klart. Och jag tittar ständigt mobilen när vi inte är tillsammans, och ler sådär fånigt när det ligger ett väntande SMS.

Så istället för att vara sådär galet nykär ett tag i början, och sen gå över till att bara vara, så är jag glad att det efter över tre år, känns som att vi lika gärna kunde ha träffats förra veckan.

Och det är ju det viktigaste, och inte vad alla andra har. Och jag är så glad över vad jag har!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Fast samtidigt är det en annan trygghetskänsla när man varit tillsammans ett tag. Fast ibland händer det att pirret i magen kommer tillbaka och man får ett litet "moment" som påminner om den där nykära känslan ;)

2009-07-17 @ 19:02:52
Postat av: j a s a s . s e

Jag och Björn var jättenykära då vi träffades.. nästan sådär jobbigt. Kunde knappt vara utan varandra, om ens för bara några timmar.. Men idag uppskattar vi att sakna varandra (då t.ex någon av oss jobbar). För man blir så jäkla glada då man ser varandra, igen.



Fjärilarna i magen kommer titt som tätt, samma som röda kinder och söta sms. Det trivs vi med.. :D Är ju vissa som bra blaha:ar såntdär :S

2009-07-18 @ 09:31:56
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0