Mumsig pizza!

Jasas: Hehe ne det var bra jobbat :) Ahh, var tråkigt med avokadon... Uscha.

Marina: Ja det tycker jag du får göra, en varm sommardag! Och JA, han är verkligen super go!





Åhh, Jenni har ätit pizza från den godaste pizzerian på många kilometers avstånd! Där vi bodde förut gjorde dom så dunder god pizza och vi har pratat om att äta där "när vi har vägarna förbi" men oftast så ska vi ju hem till pappa då och då blir det inte av. Men idag!

Malin frågade om jag ville ha skjuts en bit på vägen, för hon skulle ändå ditåt. Jag sa att det gör ju ingen skillnad var jag väntar egentligen, så jag åkte med.

Väl där kommer jag ju på att jag kunde ringa pappa och fråga om han ville köra hem mig, när han ändå bor där. Så slapp jag vänta 20 minuter på bussen också. Och så kom jag att tänka på pizzan! Ringde Oscar och han sa ju inte nej direkt, hehe.

Ringde pappa och frågade om han ville köra hem mig. Ja, det kunde han. Och så sa jag att jag skulle ha pizza med mig. Och frågade om han hade pengar för det hade inte jag, hah! Inte på mig då alltså. Så han kom med pengar och sen körde han hem mig och det var gott!

Dagen har känts väldigt lång men ändå kort. Vi har knappt fått gjort nåt mer än hjälpt kunder känns det som. Och det är ju därför vi är där, också.

Har precis varit i duschen. Kände att jag behövde bli fräsch från allt svett inför morgondagen. Börjar inte förrän 14 så vi ska handla och så innan. Nu ska jag läsa så mycket bloggar jag orkar och sen krypa till kojs. Märks att vi haft att göra idag verkligen, gott!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Gott med pizza :) Jag åt en cheeseburgare idag ;p

2009-07-06 @ 21:37:58
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Det är så jäkla gott med pizza då man inte äter det för ofta :D Vad blev det för någon / några?

2009-07-06 @ 22:25:47
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0