En sten som föll från hjärnan

Anneli: Jaa, det tror jag vi redan har. Men jag tycker inte om filmer som inte är på engelska eller svenska så jag inte förstår vad dom säger. Har så svårt för sånt, så det är därför vi inte har sett den.

Jasas: Ja-aa... Den är ju inte som en "normal" 20-årings kropp. Jag har ju problem med ryggen, även om det är så mycket bättre nu, så är den långt ifrån bra. Det är väl framför allt det. Övervikt och klena muskler kan man ju ordna, haha. Och rggen hänger väl ihop med det lite, men ja. Vissa dagar känner jag mig ju mer som 80 bast är 20.





Jag låg och funderade lite igår innan jag somnade. Jag har tänkt på det innan men inte kunnat formulera vidare det, men så igår kom jag fram till hur det är jag tänker.


Jag och Oscar har varit tillsammas i tre och ett halvt år. Men dom flesta jag känner har varit tillsammans längre än så. Och så känns det så "mesigt" med bara tre år. Vad är det att komma med, liksom.

Men så funderar jag att vi blev ändå tillsammans precis innan jag fyllde 17 och Oscar 18. Och dom jag känner har väl kanske blivit tillsammans i samma ålder, men att dom är äldre än mig. Eller senare och då räknar jag ju att när jag är i den åldern har vi ju ändå varit tillsammans längre.

Inte för att man tävlar eller nåt sånt, det är bara jag som ibland tänker "oj vad länge dom varit tillsammans" men så är dom ju äldre också. Så redde jag ut det också. Det också. Gott.

Kommentarer
Postat av: j a s a s . s e

Det har du alldeles rätt i :D

2009-07-22 @ 22:58:00
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Vilka funderingar :) Annika och Henke har varit tillsammans 2 månader längre än Andreas och jag. Och då är Annika två år yngre än jag, medan Henke är ett år äldre än Andreas ;p

2009-07-22 @ 23:15:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0