Atjo prosit, host och fräs

Jasas: Det var ju där emot inga roliga tider :( Antar för övrigt att det var du, orkade inte kolla IP men jag tror bara det är du som skriver natti patti, haha!
(Och så kollade jag, och det var duuuu..!!)





Sitter precis och pratar med Oscars syster på Facebook. Dom ska ha dop för det senaste tillskottet om ett par veckor och jag vill så gärna kunna vara med, men då måste jag ha ny medicin först.

Jag har ju jobbat i fem veckor, bra mycket mer än vad jag gjort på typ ett halvår, så jag mäker ju redan nu hur trött jag är. Mer blir det ju när det sen är färdigt. Och att gå runt och vara superallergisk gör en ju inte direkt pigg, snarare tvärtom. Tillsammans med att jag mår så dåligt, så känner jag bara att jag inte orkar.

Till slut fick jag övertalat Oscar att han måste åka, oavsett om jag gör det eller inte för han får inte missa det bara för att jag kanske inte kan åka, men jag ska försöka så gott jag bara kan!

Och så tänkte vi ut planen att sova hos svärfar hela helgen. Oscar vill ju gärna stanna till måndagen, om vi ändå är där liksom. Dopet är på lördag så fredag-söndag var tanken. Men jag förstår ju honom, och är vi där kan vi lika gärna stanna känner jag med. Och hans pappa har ju bara en hund och en in-ut-katt.

Medans svärmor sitter med tre katter. Något jobbigare, eftersom katt dessutom är jobbigare för mig än hund, suck. Så typiskt att dom ska vara sånna kattmänniskor! Inget eller hund, hade varit bättre.

Eller, allra bäst hade ju varit att inte vara allergisk alls, alltså.

Kommentarer
Postat av: Ninu

Fan va tråkigt att allergin ska sätta sånna käppar i hjulet :/ hoppas det löser sig!

2009-07-21 @ 12:26:49
Postat av: Marina

ah trist Jenni! Hoppas hoppas hoppas att ni kan åka! med medicin förstås..kram från mej

2009-07-21 @ 16:46:29
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: j a s a s . s e

Jaa, det var jag :D



Undrade först vad det var för medicin men förstod sedan.. så trist, men kul att träffa släkten ju :D

2009-07-21 @ 17:22:51
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Usch då... hoppas du får tag på medicin då! :D

2009-07-21 @ 19:19:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0