Nyfunnen tandläkarskräck

Mr.L: Jo visst, och det har jag. Problemet är ju att du saknar det.

Anneli: Hehe ja då, ingen fara.

Jasas: Japp, precis vad du ska göra! Maaassa ironi! Och självklart kommer bilder - när vi fått upp det.





Brb, ska bara sätta på kaffe.


...eller inte?


Eeh.....? Hmm.. Ja? Nej? Bah!



Grejen är den att egentligen har jag ingen tandläkarskräck, har aldrig haft. Är så kaxig och lugn så det är nästan oförskämt. Men det kan ju bero på att jag har aldrig haft ett hål i mitt liv, har lagat en eller två gånger nåt som gått sönder men annars har jag grymt bra tänder.
Det har väl gjort att jag är lite lat och känner att jag inte behöver vara så nogrann och man kan nog rätt och slätt säga att jag missköter mina tänder - egentligen. Och jag vet att det kan komma och bita mig i röven sen och det är inte bra och allt sånt där, men det är svårt att bryta en 20-år gammal vana. Så bespar mig den delen, tack.

I alla fall, så har jag ju alltid fått höra av min tandläkare att jag är ett praktexempel och jag är bra och sådär. Skällde ut hon i receptionen en gång när jag var liten, för att dom kallat mig typ två månader för sen för jag hade ju längtat efter att få komma dit!
När jag var liten kallade dom mig alltid runt min födelsedag så det blev liksom min present. Sen när jag inte fick komma varje år så blev jag så sur. Vaddå vartannat år? För att det är så många ungar? Men dom vill ju ändå inte hit, låt mig komma istället!

Och imorgon då, ska jag till en helt ny tandläkare. Och jag är så rädd att hon ska ta en titt och säga typ "Jaha, detta var ju inte bra. Vi får nog ses många gånger igen." och så har det inte varit så bra som jag trott och sådär.
Mamma försökte övertyga mig igår om att det kommer inte hända, men jag blir ändå så orolig. Och så kaffet. Det fattar jag ju också att det spelar ingen roll om jag tar en kopp nu, tänderna blir ju inte så mycket värre för det. Men det känns som att Kjell kanske var så van vid att allt skulle vara bra så han missade nåt? Och så blir hon skogstokig imorgon. Usch, tycker inte om detta alls.


Och så en förklaring om igår:
Det var inget seriöst alls. Oscar skickade en rent ut sagt vidrig länk, eller "lur-länk" igår - för andra gången. Och jag gick på det igen. Det var nog det stora hela, själva grejen.
Så inget trouble in paradise eller nåt sånt, lugn och fin. Fast det var ändå kul att se hur många som bryr sig - om man får säga så. Bara Hanna som inte "gick på" det.

Kommentarer
Postat av: chathrine

ang min blogg så kan du nog ha kycklig ist för fisk, kanske t o m falukorv :P

2009-01-06 @ 11:50:47
Postat av: Ann-Sophie

Jag har verkligen tandläkarskräck, hua. Har inte varit där på över 8 år och har 3 tänder som är sönder. HJÄLP!

2009-01-06 @ 16:43:45
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0