Lång dag

Jisses sicken lång dag det blev, det hade jag inte alls tänkt!
Vi åkte och handlade, hittade inte garn som var det vi letade efter men hittade massa annat. Ett par pengar rök det även idag. Men det var en del behövligt och en del mindre behövligt.
Hittade blandannat serien tillhörande det tacos fatet vi fick av Oscars ena syster och familj. Texmex står det väl på och går i svart, grönt, rött och gult har jag för mig, jätte läckra! Och det roliga var att igår tittade jag i broschyren och såg att det fanns mer grejer - idag hittade jag dom (utan att egentligen leta). På det fatet är det fem "fack". Ser väl ut som sånna brukar, den är rund med ett runt hål/"fack" i mitten och sen fyra runt. Så jag tänker sås i mitten och mindre grönsaker (typ gurka, tomta, paprika och majs kanske) i dom fyra. Sen köpte jag då dom två skålarna man kan ha vanlig grönsallad i och nåt annat. Eller gurka eftersom det är det vi har mest av, och ost i en av dom fyra. Jaja, det löser sig.
Sen var det även en annan fräck grej till, man har ett värmeljus och så ställer man skålen på med köttfärs, så håller det sig varmt. Var lite fiffigt men för den pengen den kostade kände jag att så häftigt var det inte.

Tja, vad köpte vi mer? Fyra ljushållare med en tomte på, fem spänn styck! Och en liten vas (eller blomhållare, var det amaryllis? Man skulle ha själva blomman "uppe" och rötterna hängandes ner - sa mamma) för tio spänn så det var fynd! Och köttfärs till veckans middag. Bytte persiennerna på jobbet när vi ändå åkte förbi.
Tyckte vi köpte massa men vad? Jo, krukor som jag ska plantera om mina aloe vera plantor i. Jag/vi missköter den nåt så fruktansvärt, och ändå ynglar den av sig! Så när vi ändå fixar i köksfönstret sen ska vi göra i ordning och ställa tre små aloe veror där. Köpte sånna vanliga keramik krukor som jag ska måla eller göra decoupage på sen. Nån dag. Eller nåt.

Kan verkligen inte komma på vad mer vi köpte. Jord till blommorna. Batterier till Oscar helikopter. Ne, kommer verkligen inte på nåt mer, kanske för att det var så mycket vi tittade på men som vi inte köpte?
Funderar och funderar men kan inte komma på vad det kan varit mer. Kanske inte var nåt mer? Ne, jag måste gå ut och kolla! .... Ja just det, vi köpte toarullshållare som jag ska ha till köksbordet (med hushållspapper då). Helt sjukt, dom som är avsedda för det, och då lite kortare, kostar 99 spänn här nere på vår Ica. Sen hittar man då en som är till toapappret, så det går nästan på två hushållsrullar, för bara 45 spänn! Mer än halva priset, helt sjukt.
Och nya matlådor så jag slipper skylla på det om jag vill äta thai, haha. Även om deras burkar är skit bra också!

Och flytande margarin också, för den som är intresserad, haha! Och Oscar köpte kexchoklad, det är typ det (plus två påsar) som är med på kvittot.
Nu där emot ska jag läsa färdigt bloggar (är så nyfiken på Ann-Sophies kylskåp, haha) och sen börja med maten. Risotto idag, på nästintill normalt vis och väldigt lite Jenni vis.

Kommentarer
Postat av: chathrine

Hyacint-vas låter det som. De behöver ingen jord. Och ska stå i sådan med rötterna ner i vatten och med strut på för att fördröja blomningen innan jul. Jag har flera st såna :)

Aloe Vera är en öken-blomma, så den kan stå utan vatten långa perioder. Det märks på bladen då den bärjar bli uttorkad. Då blir den inte lika knubbiga liksom. :)

2009-01-06 @ 20:03:45
Postat av: Malin

OH risotto!! BILDER BILDER BILDER!

jag har aldrig vågat göra det.. :S

2009-01-06 @ 21:25:34
URL: http://moolin.se
Postat av: Ann-Sophie

Mitt kylskåp har berört en hel bloggvärld. HAHAHA!

2009-01-07 @ 12:52:35
URL: http://pontiacpower.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0