Sug på att tugga

Jasas: Hah, ja lite så känner jag också! Men jag jobbar ju sällan heldagar (förutom nu det senaste) utan mest 5-6 timmar på eftermiddagen, så det känns/verkar nog mer. Men räknar man med stora svängar har jag de senaste månaderna (eller säg halvåret) jobbat runt 65-70% "bara". Puh, tänk om jag haft heltid, då hade det verkligen varit hela tiden, hah! Är ju minst 40 timmar per månad som fattas till 100%.





Lite så där med lusten för att blogga.
Jobbade ju ändå heldag. Sen kom mamma strax innan vi stängde och skulle köpa en present så vi fastnade med tjöt i bilen så jag var inte hemma förrän nån minut innan 20. Men, det gjorde ingenting.
Sen hann vi ner till Ica och handla, blev så sugen på kycklingsallad till imorgon när jag läste hos Erika att hon åt det idag, så då blev det en tripp dit. Gissa om jag blev sugen till idag? Hah!

Men, jag drack min middag.
Fick ta två knäckebröd också. Fick sånt sug på att tugga, hah! Så galet vad hjärnan tänker och vill. Det känns helskumt när man knappt tuggat på en hel dag. Risotto är ju inte så tugg-bart.
Men söndag ska bli spännande, då ska jag enbart leva på pulver och frukt. Men det är då det. Nu är det natti natti, för länge sen dessutom. Så natti natti.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Där fick jag svar på min egen fråga högst upp - det blir kycklingsallad, yummi!



Ja jag jobbade ju 75% innan jag gick på mammaledighet och det tycker jag var alldeles lagom! Varken för lite eller för mycket. 100% kommer det nog dröja innan jag jobbar..

2009-01-30 @ 10:19:13
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0