Prisgaranti?

Jasas: Det tycker jag allt, bra sysselsättning eller tidsfördriv!





Läste ett inlägg på sidan Kunden har (inte alltid) rätt där dom lägger upp saker som händer i affärer eller nåt sånt där man har kontakt med andra människor/kunder som propsar på att dom har rätt och man har inget annat val än att le och tänka "kunden har alltid rätt" men så är verkligen inte fallet, och sidan är i vilket fall jätte kul!

Men, då kom jag att tänka på en kund som jag hade för ett tag sen.
Han hade tittat på bäddmadrasser och frågade min kollega varför vi inte hade samma pris som IKEA hade på sina bäddmadrasser. Hon blev lite, chockad kanske, och bad mig svara på det.
Jag försökte förklara att vi har ju inte samma madrasser, hur kan vi ha samma priser då? Han menade där emot på att det var exakt samma madrass här som han hittat på IKEA, fast till ett billigare pris med ett par hundra. Jag har ju svårt att tro att vi skulle ha exakt samma madrass som dom faktiskt.
Men han vägrade lyssna och jag fick ju bara säga att om det nu var så att vi hade exakt samma madrass så får han åka dit och köpa madrassen till det priset. Jag får inte lov att bara sänka varor hur jag vill. Han köpte madrasserna, något muttrande, och gick.

Det sjuka, tyckte jag, var när jag berättade detta för Oscar säger han bara "Men har ni inte prisgarati? Det har dom på Elgiganten".
Så går jag in på Expert och hittar en kamera, sen går jag in på Elgiganten och hittar samma kamera fast till ett högre pris, då kan jag säga till dom att jag sett den för det priset på Expert och dom måste sänka den till ett billigare pris.
Så glad jag är för att vi inte har så, så mycket krångel och strul det varit då. Fast å andra sidan är det inte mycket varor vi har som andra har, blir mer sen till sommaren med grillar och sådär och lite annat men ändå. Undra hur dom kollar upp det och så? För det är ju annars lätt att bara gå in och säga "den var billigare där" och få ett bra pris. Konstigt.
Då är våran prisgaranti mycket lättare, tack.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Ja varför inte bara åka till Ikea isf om man sett att madrasserna är billigare där? Förstår inte ens hur man kan påpeka en sådan grej O.O

2009-01-12 @ 10:33:24
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Alltså... han kan ju inte vara helt 100 på att det är en precis likadan madrass... Konstigt.

2009-01-12 @ 16:11:28
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0